Úterý 10. září 2024
Svátek slaví Irma, zítra Denisa
Zataženo, déšť 20°C

Trojnásobná maminka a babička dobyla v 57 letech přehlídková mola: Nikdy jsem se necítila sebevědoměji!

7. srpna 2024 | 06:00

Jednou ze sedmi vítězek, které ikonický časopis Sports Ilustrated zahrnul do svého vydání u příležitosti 60. výročí značky, se stala sympatická Američanka Nina Cash. Ve svých sedmapadesáti letech je tak důkazem, že na plnění snů není nikdy pozdě. Zároveň boří zastaralé standardy krásy a svým působením v modelingu dokazuje, že by se v tomto průmyslu měly objevovat ženy všech věkových kategorií.

Nina Cash koketovala s modelingem už v mládí, nakonec se ale rozhodla naplno věnovat studiu, rodině a kariéře. Po odchodu do důchodu začala však opět přemýšlet, že by modeling přece jenom zkusila a druhá šance se jí naskytla v roce 2022, kdy se přihlásila na casting Sports Ilustrated. Toto rozhodnutí se jí stalo osudným, protože se stala jednou ze sedmi vítězek a v modelingovém světě vzbudila rozruch. Na mole totiž vypadá fantasticky a se svou dokonalou figurou může hravě konkurovat výrazně mladším ročníkům. 

VIDEO: Holky na víně: Topmodelka Denisa Dvořáková: Vdávat se? Po rozvodu jsem nechtěla, ale měním názor!

Video se připravuje ...
Holky na víně: Topmodelka Denisa Dvořáková: Vdávat se? Po rozvodu jsem nechtěla, ale měním názor! • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Svou velkou výhodu vidí v tom, že přijala sama sebe takovou jaká je, nebojí se vrásek ani šedin. Nesoustřeďuje se na své nedostatky a naopak oslavuje to, co jí dělá zajímavou. A takhle by podle Niny na sebe měla nahlížet každá žena. „Krása má mnoho podob. Před deseti nebo dvaceti lety by můj vzhled v tomto průmyslu nebyl přijat. Proto je skvělé, že se dnes můžu postavit za svou generaci a reprezentovat ji. Cítím se sebevědoměji, než kdykoliv předtím," uvedla. 

Nina Cash
Autor: profimedia.cz

Trojnásobná maminka a babička se pyšní štíhlou postavou, ale samozřejmě ji nemá tak úplně zadarmo. Vždy byla velmi aktivní a pohyb i dnes patří k jejímu životu. Je pro ni velmi důležité být neustále v pohybu, protože ji to dělá velmi šťastnou. Ať už se jedná o tanec, procházku se psy nebo jízdu na kole, každý den musí něco dělat. Zdravá strava je pro ni naprostou samozřejmostí. 

Nina je na sebe velmi hrdá, že se v pokročilém věku nevzdala svého snu a nyní dělá něco, po čem vždycky toužila. „Nevím, jestli bych v mládí byla připravená na modeling. Teď vím, že jsem, protože rozumím životu, mnoho jsem toho prožila a vím, že toho mám ještě hodně před sebou," dodala. 

Nina Cash
Autor: profimedia.cz

 

 

 

Autor: Aneta Valešová