Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Když make-up čaruje: Tyto ženy daly vizážistce volnou ruku a výsledky jsou dechberoucí

17. února 2024 | 06:00

O tom, že správně zvolený make-up dokáže divy, není pochyb. Důkazem je práce talentované Oksany Trunovy, která své klientky mění k nepoznání. Na dechberoucí proměny se podívejte ve fotogalerii.

Oksana Trunova pochází z Ruska a živí se jako vizážistka. Stojí za projektem Blind Makeover, v jehož rámci klientky proměňuje na základě svých zkušeností a odhadu, co by jim mohlo slušet. Síly spojila se svou kolegyní Olgou Tarasovou, která se zase klientkám stará o vlasy. Většina žen, které k Oksaně chodí, si přeje změnit svůj vzhled, ale nemá žádnou představu. Vůbec netuší, co s nimi vizážistka provede, ale plně jí důvěřují. Výsledná proměna je pro ně tak jedno velké překvapení.

VIDEO: Influencerka Petra LovelyHair radí: Jak probudit pleť do nového dne? 

Video se připravuje ...
Influencerka PetraLovelyHair radí: Jak probudit pleť do nového dne? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

"Vždy se mi líbila myšlenka magické transformace. Chci, aby se lidé cítili úžasně, svěže a krásně. Proměny jsou navíc obrovská zábava a klientky jsou vždy velmi spokojené," uvedla Oksana ke svému projektu. S pomocí make-upu umí dokonale najít a podtrhnout krásu každé ženy, která navštíví její salon. Její proměny jsou tak důkazem, že na experimentování se svým vzhledem není nikdy pozdě. Podívejte se na fotografie před a po, možná, že i vás inspirují k nějaké změně.

Dekorativní kosmetiku za výhodné ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

Autor: Aneta Valešová