Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Matka s dcerou rozjely rodinný byznys na OnlyFans: Vydělají si až 3000 liber týdně!

29. února 2024 | 06:00

Nejde o žádný scénář k filmu pro dospělé, ale o realitu! Čtyřiadvacetiletá modelka, která je tvůrkyní na platformě OnlyFans, začala tvořit obsah se svou matkou, a díky eroticky laděným fotkám a videím si tak zajistily slušný měsíční příjem.

Je to skoro jako z filmu Nebezpečná krása, v kterém matka jakožto bývalá kurtizána učí svou dcerku řemeslu. V tomhle případě se ale přesouváme z Benátek v 16. století do současnosti, kdy erotickému průmyslu vévodí známá platforma OnlyFans.

Phoenix Rae Blue je čtyřiadvacetiletá modelka z Velké Británie, které její matka Jessie Jo doporučila, aby si přivydělávala na OnlyFans, než po vysoké škole najde práci v grafickém designu. Nyní si na platformě, kde tvoří eroticky laděný obsah, vydělává 3000 liber týdně.

Společný účet navrhla mladé modelce právě její matka Jessie poté, co v květnu 2020 přišla o práci glamour modelky. Začaly spolu pózovat nahé nebo ve spodním prádle. Její fanoušci pak zaplatí i 50 liber jen za pětiminutový chat s oběma aktérkami. „Nedotýkáme se, ale rády pózujeme nahé nebo ve spodním prádle,“ řekla Jessie. „Stejně jsme chodily po domě pořád nahé, takže jsme na to byly zvyklé,“ dodala k tomu Jessie, která byla matkou samoživitelkou, a než zahájila kariéru glamour modelky, tak pracovala ve dvou zaměstnáních – prodávala kosmetiku a obsluhovala v baru 14 hodin denně.

Autor: Štěpánka Bínová