Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šestapadesátiletá modelka randí jen s dvacetiletými mladíky. Starší muži jí prý v ložnici nestačí

7. února 2024 | 06:00

Modelka Elaina St. James (56) z Chicaga se rozhodla chodit jen s muži okolo 20 let, protože jí starší muži přestali vyhovovat. Nezvládali totiž její sexuální tempo i náročný život.

Svůj netradiční život a postoje sdílí na Instagramu, kde má momentálně 441 tisíc sledujících. Působí ale také jako modelka na OnlyFans, kde si už vydělala víc než 630 tisíc dolarů, což je v přepočtu necelých 14 milionů korun. A pokračovat v tom hodlá do svých 65 let. Chce tím tak prý hlavně zajistit slibnou budoucnost svému synovi.

Momentálně je ve vztahu s 23letým mužem a rozhodně si nestěžuje. „V minulosti jsem měla milence, kteří byli mladší než já, ale on je zatím nejmladší,“ svěřila se Elaina. „Miluji jeho chlapecký vzhled, chování a vitalitu. Je tak pozitivní, pohodový, má perfektní tělo a husté vlasy,“ dodala s tím, že na mladších mužích oceňuje právě mladistvé tělo.

Mladší muže si vybírá po špatné zkušenosti se staršími milenci, s kterými nebyla vůbec spokojená. „Už si nedokážu představit randění s někým starším 40 let, protože se z nich stávají nevrlí staříci," řekla a pokračovala: „Mají problém se zády, erektilní dysfunkci, v ložnici je to pořád dokola to samé, jedna stejná poloha. Sex buď neexistoval, nebo to byla fuška. Nebyla tam žádná spontánnost ani touha.“

I přes svůj věk přitom o zájem mladších mužů nemá nouzi. „Milují moji celulitidu i moje prsa, která už nejsou tak pružná. Je to pro ně ráj a rádi objevují moje zralé tělo.“

Autor: Štěpánka Bínová