Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

5 nejlepších poloh pro zamilované: Dopřejte si noc plnou vášní!

  • Zkuste na Valentýna romantické polohy.
    14. února 2024 | 06:00

    Ať už si užíváte čerstvou lásku, kdy se nemůžete jeden druhého nabažit, nebo jen potřebujete vrátit do vztahu něhu a romantiku, vsaďte na tyto polohy. Užijete si při nich naplno jeden druhého a posílíte vzájemné pouto.

  • Osvědčená klasika

    Autor: iStock

    Misionářská poloha má špatnou pověst dost neoprávněně. Nemusí být totiž vůbec nudná. Zvlášť pro páry, které teprve vzájemně objevují své touhy. Partner zaujme dominantní pozici a vy mu jen pohybem pánve naznačíte, jaké tempo je pro vás ideální. Další velkou výhodou je, že přirážením se dráždí klitoris a snadněji pak dosáhnete orgasmu. Navíc jste čelem k sobě, a tak partner vidí dle výrazu obličeje, co se vám líbí, a nemusí se vás ani ptát. Vášeň pak můžete zesílit líbáním a dotyky. Ty jsou ale hlavně ve vaší režii, takže mu při tom klidně zajeďte rukou do vlasů, škrábejte záda, hlaďte ho po zadku a objímejte ho i nohama. V dlouhodobém vztahu, kdy je taková poloha spíš běžnou rutinou, se hlavně snažte napojit se jeden na druhého, čehož docílíte tím, že si budete při sexu hledět do očí.

    VIDEO: Pornoherečka radí: Jak jsem se naučila mít ráda anální sex. Všechno je v hlavě!

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: BPŽ

      

  • Na pohovce u filmu

    Autor: iStock

    Pustili jste si film a přišla na vás chuť? Pak nemusíte přecházet do ložnice. Zůstaňte na pohovce, a zatímco váš partner zůstane sedět, vy se na něj obkročmo posaďte. Tady je výhodou, že si tempo řídíte vy sama a tlakem budete dráždit klitoris. Váš protějšek bude mít při této poloze nejlepší výhled na vaše prsa a vy zase na jeho slastný výraz v obličeji. Může vás při tom hladit po zádech, chytit vás za zadeček a pomoct vám přirážet, vy ho zase můžete líbat a zajíždět mu rukama do vlasů.

  • Na koníčka

    Autor: iStock

    Mnoho z nás tuto polohu, kdy je žena nahoře, miluje právě proto, že můžeme velet situaci. Nejromantičtější je, když budete v mírném předklonu, opřete se rukama o postel a budete pohybovat pánví, jak je vám to nejpříjemnější. Opět si s partnerem můžete hledět do očí a líbat se.

  • Poloha lžičky

    Autor: iStock

    Jedna z nejromantičtějších poloh je rozhodně z boku. Při ní si lehnete na pravý nebo levý bok, lehce pokrčíte nohy v kolenou a partner do vás zezadu proniká. Sice si nehledíte do očí, zato jste k sobě hodně přitisknutí a máte volné ruce pro objímání, hlazení a dráždění erotogenních zón. Pokud na sebe ale přece jen chcete vidět, můžete si lehnout na záda a jen zadeček vytočit k partnerovi a obejmout ho nohou.

  • Na bříšku

    Autor: iStock

    Pokud to máte radši zezadu, pak zkuste místo pejska polohu, při které si lehnete na břicho a pánev si vypodložíte vyšším polštářem, aby do vás mohl partner snáz vniknout. Tím, že se nemusíte opírat, tak máte volnou ruku a můžete si dráždit klitoris sama nebo vám může partner pomáhat.

Autor: Štěpánka Bínová
Diskuse ke článku
.