Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Všechno zlé je pro něco dobré: Žena našla lásku svého života během léčby rakoviny prsu

23. srpna 2022 | 06:00

Tuto ženu život nešetřil. Po nepříjemném rozchodu přišla další rána. Lékaři jí diagnostikovali rakovinu prsu – a v ten moment se to stalo! V nejtěžších chvílích poznala Frazier lásku svého života. 

Zjevil se zčistajasna a zachránil jí život. "Joe byl přesně ten člověk, který vám dá sílu nevzdat to," vzpomíná Frazier Fulton, žena, které byla krátce po drastickém rozchodu diagnostikována rakovina prsu. Během své léčby zažívala romantické chvíle, motýlky v břiše i zamilované pohledy. "Dalo mi to zase jiný pohled na věc. Život je třeba si užívat. Pokud nemáte smrtelnou nemoc, vše se dá vyřešit."

Frazier dále vzpomíná, jak se cítila v bezpečí. Joe s ní trávil každou volnou chvíli, a to i přes otravná opatření během náročné doby covidové. "Musel se neustále testovat, stejně za mnou ale nepřestal chodit. Sehnal další lékaře, abych měla více názorů. Podporoval mě tak, že to ani nedokážu pořádně popsat." 

Vedle zamilovaného přítele podporovali Frazier také její rodina i přátelé. Za dobrými výsledky a zlepšujícím se stavem stály rozhodně její pozitivní přístup i posilující myšlenky. Dnes si proto užívá každou chvíli, tráví čas v přírodě se svým přítelem i známými a podporuje ostatní pacienty se stejnou či podobnou diagnózou. Bez úsměvu na tváři ji zkrátka neuvidíte. 

Autor: Adéla Ondroušková