Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ze starého autobusu luxusní bydlení! Tahle proměna vám vyrazí dech

19. července 2022 | 06:00

Tam, kde dřív byla špinavá sedadla pro cestující, jsou dnes velká postel, luxusní vana a prostorná kuchyň. Tahle úžasná rekonstrukce autobusu vás dostane.

Bydleli byste dobrovolně v autobuse? V tomhle možná ano! Experti, kteří se živí rekonstrukcemi a výrobou mobilních domů, vytvořili něco neskutečného ze starého hromadného dopravního prostředku. Dřív byste se v takovém voze možná ani nechtěli svézt, nyní byste za pobyt v tomto luxusním sídle zaplatili určitě nemalé peníze.

Video se připravuje ...
Lilia Khousnoutdinová nás provedla po nádherném bytě v centru Prahy • VIDEO: Videohub

Že byl tento mobilní domek dříve pojízdný vůz, už dnes nikdo nepozná. Nad moderním designem dřeva v kombinaci s černými prvky a tou správnou dekorací opravdu zůstává rozum stát. Interiér je promyšlený do nejmenšího detailu. Nad manželskou postelí vás ohromí velké střešní okno a ve skromné koupelně zase volně stojící vana. 

Na tomto projektu si pánové rozhodně dali záležet. Přestavba trvala celý jeden měsíc a je to první projekt toho druhu, který ale zdaleka není poslední. Originální nápad totiž sklízí obdiv a po těchto designových mobilních domech bude bezesporu stoupat poptávka. 

Autor: Adéla Ondroušková