Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Když láska bolí: Obětovaly jim úplně vše a tvrdě za to zaplatily

Ilustrační foto
8. srpna 2022 | 06:00

Když milujeme, nevidíme, neslyšíme a často veškerou pozornost upřeme jediným směrem. Toužíme po tom, aby se s námi protějšek cítil skvěle, aby nám vztah klapal. A snadno přehlédneme varovné signály. 

Andrea (52), Brno: Opustil mě kvůli muži

Moje manželství dopadlo neslavně. Když nás opustilo v dospělosti poslední – třetí dítě, najednou jsme si s Petrem neměli co říct. Každý jsme si žil podle svého a s tím druhým jsme nějak přestali počítat. Bylo otázkou času, kdo z nás se zamiluje jinde a dřív. Byl to nakonec tehdy ještě můj zákonitý manžel. Do svých sítí ho lapila vnadná třicetiletá žena, která s ním záhy po našem rozchodu založila rodinu.

Video se připravuje ...
Monika Absolonová rok po rozchodu s hokejistou: Syny zajistila majetkem! • VIDEO: Markéta Reinischová

Zamilovaná až po uši

Přiznávám, že mě bolelo Petrovu štěstí přihlížet. Dokonce jsem si začala vyčítat, že jsem s ním měla trávit více času a třeba by se to nestalo. Najednou mi prostě doma chyběl. Kamarádka Jarka mě ale naštěstí z depky vytáhla. Objednala nám wellness v Karlových Varech a já s nadšením začala balit kufr. Logicky plný šatů, lodiček na podpatcích a milionu šminek k tomu. Hodlala jsem se na celých těch pět dní proměnit v ženu vampa. Prostě jsem si chtěla dokázat, že i ve svých pětačtyřiceti můžu dostat muže do kolen.  Od třetího dne kolem mě kroužil o patnáct let starší Zdeněk. Rozvedený muž, který si jel do Varů vyčistit hlavu. Jako podnikatel, který nezná odpočinku, byl na pokraji vyčerpání. Ne ale natolik, aby na mě nepomrkával, neposílal mi u večeře drinky, a tak trochu nás nestopoval, když jsme s Jarkou kroužily na kolonádě. V den našeho odjezdu se odhodlal a do ruky mi vtisknul vizitku s telefonem. Prý bude čekat, až se ozvu. Asi po měsíci jsem jeho číslo vytočila. Vztah nabral spád vlastně okamžitě. Vídali jsme se každý den, za půl roku jsme se vzali. Byla jsem hluboce zamilovaná. Nedalo mu ani moc práce si mě otočit kolem prstu, byl galantní, pozorný, vnímavý. Každý týden mi domů kurýr vozil kytici, každou neděli jsme chodili na obědy do vyhlášených a oceňovaných restaurací. Vznášela jsem se na růžovém obláčku, byla jsem naprosto zaslepená.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Kateřina Pokorná