Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Originální žádosti o ruku. Řekla byste ano?

18. března 2022 | 05:00

Žádost o ruku je romantická chvíle plná emocí, slz a očekávání. Někdo sází na tradiční místa při svíčkách nebo poetické pokleknutí a vyznání. Někteří jsou ale o něco víc nápadití a pro své zásnuby vymýšlí originální a neotřelá místa.

Vezmeš si mě? Tahle otázka zní v hlavách většiny žen už odmala. Představujeme si, kdy a kde to bude, s kým to bude a jak to bude probíhat. Někdo to zažije dřív a někdo zase později, v tato sladká slova ale doufáme snad každá. Pokud jste i vy právě ve vztahu, v němž se už schyluje k nějaké té žádosti o ruku, podívejte se, jak originálně to může vypadat. Na některých místech byste to rozhodně nečekala. 

Lidská fantazie opravdu nezná hranice. Požádat o ruku svou drahou polovičku můžete i v moři s asistencí delfína, při vodním lyžování, na horské dráze nebo s pomocí celé své rodiny. Je jen na vás, jak daleko jste schopni zajít. Určitě je ale důležité, aby byl váš celoživotní partner překvapený a o žádosti ani netušil. To je totiž někdy úplně to nejtěžší. Na nejnápaditější žádosti o ruku se podívejte v naší fotogalerii. 

Autor: Adéla Ondroušková