Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kde všude ztratily (a našly) známé celebrity své zásnubní prsteny? To vás pobaví!

  • Paris Hilton a její ohromný zásnubní prsten
    26. července 2022 | 06:00

    Ztratit šperk je velká smůla, přijít o důkaz lásky od své drahé polovičky už je zlý sen. Jak se s touto ztrátou vypořádaly známé celebrity a na jakých kuriózních místech prstýnky později našly? Nebudete věřit!

  • Megan Fox

    Megan Fox
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Herečka se v roce 2010 radovala ze zásnubního prstenu jen pár vteřin. Její nastávající, herec Brian Austin Green, krásnou herečku požádal o ruku na písečné pláži na Havaji. Pár hned svolal hotelový personál, který s hledáním luxusního prstenu pomáhal, nicméně prsten se najít nepodařilo. Manželství Megan a Davida nevydrželo a dnes oba žijí s novými partnery. Že by byla dávná ztráta zlým znamením? Kdo ví...

    Video se připravuje ...
    Řekla ANO! Karlos Vémola požádal partnerku Lelu o ruku • VIDEO: iSport TV

  • Solange Knowles

    Solange Knowles
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Sestra zpěvačky Beyoncé ztratila svůj zásnubní prsten během slavností Mardi Gras v New Orleans v roce 2016. Když zpěvačka házela korálky do jásajícího davu z plováku ve tvaru jehlového podpatku, prsten od jejího milého, režiséra Alana Fergusona, inspirovaný stylem art deco jí údajně sklouzl z ruky. Solange se na sociálních sítích později pochlubila sladkou zprávou od svého syna: "Můj syn řekl: 'Mami, jsem šťastný, že jsi neletěla z plováku ty a že jsi v bezpečí a že máš pořád lásku, jakou máš.' To mi hned uschly všechny slzy!"

  • Paris Hilton

    Paris Hilton
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Paris Hilton ztratila před lety svůj veleluxusní zásnubní prsten v hodnotě 2 milionů dolarů od bývalého snoubence – herce a modela Chrise Zylky – při párty v nočním klubu v Miami. Že jí 20karátový diamant ve tvaru hrušky chybí, si dědička hotelového impéria všimla při tanci. Bezpečnostní tým prohledal celý klub a prsten se našel – v kbelíku s ledem u jiného VIP stolu... Dnes už nosí Paris na rukou prsten od svého současného manžela Cartera Reuma.

  • Andy Murray

    Andy Murray
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Když tenistu zachytily před rokem kamery, média začala spekulovat, kde má svůj snubní prsten. Pak ho někdo pozorný našel na vskutku netradičním místě – připevněný ke tkaničce. Jenže to se mu stalo nakonec osudným. Všetečným novinářům Andy vysvětlil, jak kuriózně ke ztrátě prstenu došlo. "Když jsem se vrátil po zápasu do hotelu, rozhodl jsem se, že tenisky potřebují trochu vzduchu, a protože jsem na pokoji neměl balkon a nechtěl jsem je nechat uvnitř, strčil jsem je pod své auto u hotelu. Když jsem se pro boty ráno vrátil, byly pryč i s prstenem." Andy si totiž svůj prsten až do osudného dne přivazoval ke tkaničce od bot, aby mu při hře nepřekážel...

  • Khloe Kardashian

    Khloe Kardashian
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Dnes už bývalý manžel Khloe Kardashian Lamar Odom dal své milé v roce 2009 diamantový zásnubní prsten, ovšem ten Khloe ztratila. V jedné epizodě reality show Keeping Up with the Kardashians byla tak nervózní, že musela s pravdou ven. Prsten pak ale nakonec našel její bratr Rob v prádelně.

     

Autor: Dita Mrázková
Diskuse ke článku
.