Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Máte mindráky z dokonalých fotek modelek? Australská komička ukazuje realitu a baví svět

21. ledna 2021 | 06:00

Denně nás sociální sítě zaplavují obrovským množstvím dokonalých snímků. Při jejich prohlížení spoustu žen nejspíš napadne otázka: Proč nevypadám jako ona? Naštěstí existuje někdo, jako je Celeste Barber, kdo všechny naše pochybnosti zase rychle uzemní a světu denně ukazuje, jak vypadá realita. A ještě u toho ostatní dokonale baví!

 

Když v roce 2015 začala australská komička sdílet první fotky parodující celebrity, sama určitě netušila, že o šest let později bude její jméno znát úplně každý a že pod svým profilem na Instagramu vytvoří skoro osmimilionovou základnu fanoušků.

Na její nejpovedenější parodie se podívejte ve fotogalerii:

Lidé si Celeste zamilovali nejen kvůli tomu, že je dokáže opravdu ze srdce rozesmát, ale navíc ji zbožňují právě kvůli tomu, jak opravdová je. Nemá dokonalou postavu, pleť ani vlasy, a přesto je s tím naprosto v pohodě. V dnešním světě, kde na vás dokonalost vyskakuje ze všech stran, je přístup Celeste více než osvěžující!

Nejenže komička baví obyčejné smrtelníky, ale její fotografie a videa milují dokonce i celebrity! Komička si tak právem vydobyla přezdívku Australská královna komedie. 

Autor: Aneta Valešová