Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kazašský kulturista se oženil s nafukovací pannou. Svou lásku potkal na diskotéce!

10. prosince 2020 | 06:00

Láska nezná mezí, a když se do někoho opravdu zamilujete, žijete jen pro něj. Svou pravou lásku potkal také kulturista Juri Toločko z Kazachstánu. Jeho vyvolená má však jednu malou vadu: je z gumy.

Svou lásku potkal Juri Toločko minulý rok na diskotéce a během chvilky se do ní vášnivě zamiloval. Cítil, že našel konečně někoho, kdo ukojí jeho choutky a s kým mu bude dobře. Do své nafukovací panny se zamiloval tak bláznivě, že si ji chtěl už v březnu vzít. Svatbu však překazila koronavirová pandemie, a tak si na svůj den D musel pár měsíců počkat.

Druhý termín kulturista plánoval na říjen. I v tomto případě mu okolnosti nehrály do karet. Juri Toločko se totiž zúčastnil transgender pochodu, při kterém ho skupinka útočníků napadla a ošklivě zmlátila. Jeho nafukovací panně však šrámy nevadily a stále prý souhlasila, že si ho vezme. Napotřetí jim to konečně vyšlo a letos na konci listopadu si pár řekl své ano. Juri je teď konečně šťastný a užívá si manželský život. Pro deník Daily Star uvedl, že je pro něj důležitý hlavně sex a je mu jedno, s kým ho provozuje. "Jsem pansexuál, můžu se zamilovat do osoby, obrazu i do duše," vysvětlil. Co říkáte na tuto bizární lásku?

Na Juriho a jeho vyvolenou se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová