Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šestiletý chlapec zachránil sestru před útokem psa. Na obličeji má 90 stehů!

16. července 2020 | 06:00

Šestiletý chlapec by za svou mladší sestru klidně obětoval život. Zachránil ji před psem, který se na holčičku chystal zaútočit. Na tváři má nyní devadesát stehů, svého činu ale nelituje.

Nikki Walker má za synovce opravdového hrdinu. Bridger (6) riskoval svůj život, aby zachránil mladší sestřičku. Statečně se postavil psovi, který se dívenku chystal napadnout. Dobrovolně se nechal pokousat v oblasti hlavy, zejména na obličeji, a sestru přitom ještě dokázal odstrčit do bezpečí!

Bridger má na obličeji okolo devadesáti stehů. Svého hrdinského činu ale nelituje. "Jestli měl někdo umřít, myslím, že jsem to měl být já," podotkl šestiletý zachránce! Rodiče jsou na svého syna velmi pyšní a psa nijak trestat nehodlají. "Na majitele psa ani zvíře samotné se nezlobíme. K synovi byli tito lidé hrozně hodní a za útok nemohou."

Chlapec se nyní zotavuje a snaží se prý i usmívat. Na sítích se z něj stala hvězda, obdivují ho tisíce lidí. Z jeho hrdinského činu by si totiž mohly vzít příklad miliony chlapců, ale i mužů.

My ho za záchranu mladší sestry rozhodně obdivujeme a přejeme mu brzké uzdravení.

Autor: Adéla Ondroušková