Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pro slávu cokoli! Youtuber udělal ze svého psa pandu, lidé se baví i nadávají

9. května 2020 | 06:00

Pořídit si pandu se mu nejspíš zdálo nákladné, domů si proto dovezl malé štěně, a to pouze obarvil tak, aby jako panda vypadalo. Přebarvenému pejskovi zřídil dokonce vlastní Instagram. Někoho nápad mladého muže pobavil, ostatní ho za to ale odsuzují. Co na to říkáte vy?

Coby Persin je americký youtuber, kterého zná v LA téměř každý. Na začátku března si bavič pořídil štěňátko samojeda a začal mu říkat Winter. Nikdo ale netušil, že z roztomilého běloučkého pejska se brzy stane černá psí panda. Coby se Winterovi věnuje opravdu maximálně. Bere ho s sebou na návštěvy, do práce, dokonce i na nákupy.

To, co malému chlupáčovi provedl, už je ale asi trochu přes čáru. Z Wintera se během pár týdnů u nového majitele stala totiž panda. Coby svého psa obarvil přesně tak, aby vypadal jako oblíbená medvědovitá šelma – panda velká. Fotografie Cobyho s malou pandou v náručí mají sice na Instagramu úspěch, řada fanoušků ale známého youtubera odsuzuje a kritizuje. 

Coby sice uvádí, že sněhově bílého chlupáče barvil stoprocentně přírodními barvami, stejně to ale jeho čin neomlouvá. Psí pandě dokonce založil vlastní instagramový účet, na kterém má štěně více sledujících než kdejaká česká celebrita. Když už nic jiného, určitě se Coby postaral o rozruch mezi svými fanoušky. Snad se Winterovi barva brzy vymyje a bude z něj zas bílý krasavec.

 

 

 

Autor: Adéla Ondroušková