Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Být po třicítce single je výhra, tvrdí Američanka a dodává odvahu jiným ženám

14. listopadu 2019 | 06:00

Miluje lásku, ale odmítá někomu patřit. Žena z Kalifornie je už unavená stereotypy, se kterými se denně setkává. Vysvětluje tedy ostatním ženám, že být po třicítce single není utrpení, ale naopak výhra v loterii.

Alex Frost (33) si uvědomuje, že její názor může řadu žen překvapit, je si ale stoprocentně jistá – ženy se dobrovolně stávají majetkem mužů. "Miluju lásku, líbí se mi být zamilovaná, mám ale jasné mantinely. Nehodlám trávit čas s dalekohledem v ruce, abych svého manžela vyhlížela. Nikdy nebudu čekat, až se přiřítí rytíř na bílem koni a pomůže mi vyměnit žárovku. Já jsem ten rytíř," je si jistá Alex.

Sebevědomá žena si s muži zažila své. Prožila zklamání i štěstí, jednoznačně si ale vybrala cestu single třicítky, která je svéprávná a nikomu nepatří. "Nechci se nechat chytit do téhle pasti. Dnešním manželkám začíná život až ve chvíli, kdy se jejich muž vrátí domů z práce. Já žiji pořád, nehledě na to, jestli jsem sama nebo s někým."

V životě Alex jsou muži jen číslo. Každý muž je zábavné, potěšující a někdy i vtipné číslo, po kterém přijde další. "Dokázala jsem se tak smířit s tím, že muži do mého života přicházejí a zase z něj odcházejí. Jsem k lásce otevřená, ale mám pro ni přísné podmínky. Jsem ráda, že mě v tomto pohledu na svět podporuje i má rodina," dodává nakonec Alex Frost. 

Autor: Adéla Ondroušková