Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nikdo mě nechtěl, lásku jsem našla až na seznamce, říká dívka upoutaná na invalidní vozík

19. září 2019 | 06:00

Tato žena z Kalifornie trpí od dětství nemocí zvanou artrogrypóza, a je proto odkázána na invalidní vozík. Jako každá jiná, i ona toužila po partnerském vztahu, ale ten nakonec našla na seznamce Tinder. Tam prý konečně potkala pravou lásku!

Marna Michele (27) žila bez vozíku pouhých třináct let života. Kvůli svému zdravotnímu stavu, který se neustále zhoršoval, se ale nakonec musela s životem na invalidním vozíku smířit. Celé její dospívání provázela šikana ze strany netaktních spolužáků a na vztahy mohla Marna v období puberty prý rovnou zapomenout. "Nikdo o holku na vozíku ani nezavadil, natož aby se do ní zamiloval," vzpomíná Marna. 

I po silných a nepříjemných zážitcích ze školy si Marna dokázala zachovat zdravé sebevědomí, které jí pomohlo držet se nad vodou. Marna sice nemohla prožívat běžné románky jako její zdravé vrstevnice a věnovat se pěkným klukům, naučila se ale perfektně zpívat a jako jedna z mála dělala v životě to, co ji opravdu baví. Ke štěstí jí prý chyběla už jen pravá láska, tu nakonec našla na celosvětově známé seznamce Tinder. Tam Marna našla muže svých snů.

"Když jsme šli na první rande, ptala jsem se ho, jestli vůbec ví, že jsem na vozíku, a on odpověděl, že rozhodně ví. Pozvánek na rande jsem totiž dostala hodně, ale bohužel si ze mě většinou všichni dělali jen srandu. Teď to bylo jiné!" Marna říká, že díky Tinderu našla lásku svého života a cítí se šťastná. A my tomuto páru přejeme, aby jim jejich magická láska vydržela co nejdéle!

Autor: Adéla Ondroušková