Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Outsidera s nadváhou teď milují stovky žen! Tak na tuhle proměnu budete zírat

23. srpna 2019 | 06:00

Dříve byl Grant obyčejný tlouštík, kterého byste si možná ani nevšimli. Dnes se o něj perou ženy a také někteří muži. Sexy svalnatec totiž vyměnil kila tuku za hory svalů a vypadá jako superhrdina, v jehož náruči byste určitě chtěla skončit i vy.

Nadváhu a tvar postavy řeší především ženy. Muži jsou většinou jedlíci, kteří snědí, na co přijdou, a nepřiberou ani deko. Grant Sanders takové štěstí ale neměl. Čísla na jeho váze se spolu s věkem neustále zvyšovala. "Měl jsem dobře nakročeno s baseballem, ale nakonec mi moje kila navíc vzala i milovaný sport," vzpomíná Grant. Vedle vysněné kariéry přišel muž kvůli nadváze a depresím i o dlouholetý vztah. 

"Moje rodina se snažila najít dietu, která mi bude vyhovovat. Čím více mě ale do něčeho tlačili, tím více jsem nabíral. Hubnout jsem začal až ve chvíli, kdy jsem sám usoudil, že vypadám jako prase." Grant začal studovat potraviny, které jedl. Váha mu postupně začala klesat, zhubl téměř o čtyřicet kilo a jeho břicho je nyní pevné jako skála. 

Nové sexy tělo dělá v kombinaci s dlouhými vlasy opravdu divy. Jeho proměnu obdivuje mnoho uživatelů sítě Instagram, kde Grant pravidelně sdílí své fotografie, které mají úspěch u žen, ale i u mužů. Podle některých fanoušků by měl Grant dokonce zvážit své dosavadní povolání. Perfektně se prý hodí pro role superhrdinů v hollywoodských filmech!

Autor: Adéla Ondroušková