Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vypadá jako Ken, plastiky ale popírá. Muž vydělává díky své posedlosti barbínami

4. března 2019 | 06:00

Maiderson Chrischon (30) má poněkud zvláštní zálibu. Od dětství miluje panenky Barbie a nijak se tím netají. Barví si vlasy a denně se líčí. Jeho make-up je vždy perfektní. Lidé na ulici ho přirovnávají k legendárnímu Kenovi, a to Maidersonovi lichotí. Tvrdí ale, že jeho podoba s ním je čistě náhodná, a všechny plastické operace popírá.

Láska k této panence mu i dobře vydělává. Díky tomu, že ho všichni z okolí znají jako zženštilého Kena, tisíce lidí denně navštěvuje jeho instagramový profil a kanál na YouTube, je z něj známá celebrita. 

Maiderson ale tvrdí, že se do Kena nestylizuje. Blonďaté vlasy a make-up nosí, protože se mu to líbí, nikoliv kvůli podobnosti s oblíbenou plastovou panenkou. "Když už mě lidé srovnávají s Kenem, není to kvůli vlasům a perfektní pleti, ale kvůli nezávislosti a úspěšnosti."

Sebejistý youtuber svou image měnit nechce. Vždy upravený barbie-boy je na svůj vzhled pyšný a jeho sláva mu na sebevědomí přidává! Pokud se i vy chcete s tímto živoucím Kenem setkat, budete se muset vydat až do Brazílie. Tam Maidersona zná každý.

 

 

Autor: Adéla Ondroušková