Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Muži prozradili, kdy je podle nich správný čas říct ženě: "Miluji tě!"

  • 6. října 2019 | 06:00

    Ptáte se, proč vám pořád ještě nevyznal lásku? Přemýšlíte, kde je zakopaný pes? No, možná to prostě ještě necítí. Proč muži tak váhají s tím, kdy to své partnerce říct, aby to nebylo moc brzo, moc pozdě nebo prostě v nevhodnou dobu? Tohle si myslí skuteční muži!

    Už jste někdy zažila trapnou situaci, kdy čekáte na vyznání, a pořád ticho? Pak víte, že mít velká očekávání není právě nejlepší. Někdy to muži neřeknou, protože slova „miluji tě“ spojují s něčím, co ještě nejsou ochotní splnit, nebo mají pocit, že onu definici nemohou naplnit zcela. Nebo vás prostě opravdu nemilují. Kdy je tedy podle reálných mužů správný čas na to, aby se konečně vyjádřili a řekli vám, že vás milují?

  • …musím si být stoprocentně jistý

    Autor: iStock

    Tohle je jedna z věcí, u které musí chlap vědět, že bude znát i její odpověď dřív, než se zeptá. Prostě musím vědět předem, jestli mě miluje, nebo ne. Pak jí to řeknu. (Adam, 29 let)

  • …až mi to řekne srdce

    Autor: istock.com

    Bál jsem se, že to nebude cítit stejně, a měl jsem strach, že mě nemiluje. Chce to najít odvahu a říct to. Je to na jednom z nás, aby to řekl. A jestli to cítím já, řeknu to. Jestli mě nemiluje, je lepší to vědět dřív než později, ne? (Jiří, 31 let)

  • …hlavně to neříkat v posteli!

    Autor: istock.com

    Naposledy jsem řekl holce, že ji miluji, v posteli během sexu. Už jsem se ale poučil ze svých chyb. Hlavně to neříkejte při sexu! Řekněte to, až trochu vychladnete. (Marek, 28 let)

  • …příroda si prostě řekne

    Autor: istock.com

    Nechávám to jít zcela přirozenou cestou. A když to cítím, tak to řeknu. Nebudu čekat na nějaký dokonalý okamžik či chvíli. Myslím, že ani nevíme, jak by takový dokonalý okamžik měl vypadat. Čekat a dumat, zda bych to měl říct, nebo neměl, nebo to říct jen proto, že mi někdo poradil, abych to řekl... Když řeknu „miluji tě“, myslím to vážně, a tak to v tu chvíli cítím. (Honza, 29 let)

  • …prostě to udělám, když mě to napadne

    Autor: iStock

    S mou poslední přítelkyní to byla ta nejroztomilejší věc, jakou si můžete představit. Jeli jsme autem a mluvili o všem a o ničem. Chodili jsme spolu asi tři měsíce, přátelé mi přítelkyni schvalovali a uznale kývali hlavou, že má pěkné tělo a že je chytrá. Prostě jsme jen tak klábosili o blbostech, a najednou jsme si vzájemně naráz řekli, že se milujeme. (Roman, 32 let)

  • ...po měsíci je to brzo!

    Autor: istock.com

    "Miluji tě" může znamenat pro různé lidi různé věci. Někteří lidé to říkají samozřejmě, jakoby nic, jiní si to vyznání v sobě drží a bojí se ho vyslovit. Myslím si ale, že pokud s někým chodím méně než měsíc, pravděpodobně je to ještě brzo na to, říct „miluji tě“. Radši použijte jiné fráze, abyste vyjádřili své pocity, pokud si myslíte, že ten vztah má perspektivu. Ale hlavně to neříkejte moc brzo, odpověď by vás mohla nemile překvapit. Lepší je říkat „jsem šťastný, že jsem tě potkal, jsi úžasná, myslím na tebe, nemůžu na tebe přestat myslet…" (David, 26 let)

  • …neřeším a neplánuji

    Autor: iStock

    Je úplně jedno, jak rychle to řeknete. Hlavně člověk musí najít někoho, kdo vidí lásku stejným způsobem jako vy, takže je tím pádem připravený na vyznání ve stejnou dobu jako vy. Takhle jednoduché to je. (Leoš, 32 let)

  • …neřeknu to dřív, než to řekne ona

    Autor: istock.com

    Já doporučuji počkat na to, až to řekne ona jako první. Ženy mohou vztah zlehčovat, pokud si myslí, že chlap je v tom moc emocionálně zainteresovaný, takže riskujete, že to řeknete jako první a moc brzo. Neříkejte to prostě dřív než ona. (Franta, 31 let)

  • …řeknu to, až jsem si jistý, že to není chtíč

    Autor: iStock

    Láska a chtíč jsou něco jiného, a někdy je těžké to skutečně rozeznat. Jakmile se náklonnost k přítelkyni stane víc než fyzickou potřebou, pak to řekněte. Když si uvědomíte, že když byste si měli vybrat, zda mít sex s nejžhavější ženou na světě, nebo snídat se svou partnerkou a povídat si, vyberete si tu snídani. Čas není relevantní. (Dominik, 28 let)

  • Nemějte žádná očekávání

    Autor: iStock

     

    Pokud jste připravení to říct, řekněte to. Ale neočekávejte to od nich taky, ani nevyžadujte. Vždy je lepší mluvit o něčem, pokud vás to trápí, než to ignorovat. (Standa, 33 let)

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.