Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Od bolesti zad jí pomohla keramická dilda! Nyní je s nadšením vyrábí sama

1. února 2023 | 06:00

Zvykli jsme si, že pokud nás trápí nějaké bolesti, téměř vždycky se najde pilulka, která nám od nich pomůže. Jenže Angličanka Rebecca Evans (51) vyzkoušela na bolesti zad, které ji totálně paralyzovaly, úplně všechno, a nic nefungovalo. Koho by kdy napadlo, že si nakonec chronické bolesti zad vyléčí sexuálním potěšením?

Rebecca Evans z Llwyncelynu ve Walesu trpí degenerativním onemocněním plotének a také artritidou a tvrdí, že kde selhaly drogy, pomohly erotické pomůcky a sexuální stimulace jí pomohla zbavit se bolestí. Z výsledků této netradiční léčby byla tak nadšená, že se rozhodla sama vyrábět keramická dilda. Nabízí je na své stránce na Facebooku, kterou pojmenovala Dildoramic. O zájemce nemá nouzi, a dokonce vyrábí dilda na zakázku. „Nejpodivnější zadání bylo asi dildo v podobě Donalda Trumpa, ale dělám všechny možné tvary, třeba muchomůrky nebo lilek,“ svěřila se umělkyně anglickému Daily Mail.

Podívejte se, jakým vývojem prošly erotické pomůcky během historie:

Rebecca popsala také to, jak vypadal její stav, než objevila erotické pomůcky. „Bolest mi téměř nedovolila vycházet z domu. Zkoušela jsem snad úplně všechno od prášků po rehabilitace, nic nezabíralo." Když poprvé vyzkoušela sexuální pomůcku, na dvě hodiny jí bolest pominula. „Chtěla bych, aby svět věděl, že existují metody, které jsou příjemné a zcela bez nutnosti užívat prášky. Erotické pomůcky jsou bohužel ještě stále tabu, i když mnoho lidí už tuší, že to nejsou žádné ohavnosti, o kterých by se nemělo mluvit,“ hlásá osvětu paní Evans. Je prý jasným důkazem toho, jak se vám může změnit život, pokud se otevřete možnosti sexuálního léčení.

Možná považujete tuhle dámu po přečtení předchozího za mírně pomatenou a značně výstřední, ale když to vezmeme z hlediska prokazatelných faktů, tak na tom není nic, s čím by se nedalo souhlasit. Provozování sexuální aktivity, a to ať jednotlivě masturbováním nebo v páru, pomáhá prokrvovat přesně ty partie, které Rebeccu sužují, tedy spodní část těla. Dosažením orgasmu se pak v těle uvolňují endorfiny, které mají schopnost tlumit bolesti.

V dosažení sexuálního uspokojení samozřejmě nehraje roli, zda jsou dilda keramická nebo z jakéhokoliv jiného materiálu, který vám bude příjemný. Samozřejmě keramika dává mnohem větší možnosti pro kreativitu a zosobnění pro nastávající majitelky či majitele. Jak také prohlašuje Evans: „Keramika, jakmile je vypálena, je neporézní a velmi pevná. Můžete ji upustit na podlahu a nerozbije se. Lidé si neuvědomují, že dilda byla původně z kamene a pak hlíny, používala se po staletí. Sama je používám, takže vím, jak jsou dobrá a odolná. Neprodala bych nic, co by mohlo způsobit zranění, a každý kousek má dopis s vysvětlením, jak se o něj starat.“

Podívejte se na fotogalerii Rebečiných výtvorů: