Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký redakční test vibrátorů: Noví silikonoví milenci našich ložnic a jejich pro a proti

12. ledna 2023 | 05:00

Erotických pomůcek na trhu stále přibývá a orientovat se v novinkách nebo různých druzích těchto sexuálních pomocníků není mnohdy vůbec jednoduché. Proto jsme se zase s děvčaty v redakci rozhodly některé z nich otestovat, abychom zjistily, jak dokážou pomoct na naší cestě za hledáním potěšení, a to ať už v páru nebo sólo. Podívejte se, na co jsme přišly!

Multifunkční masážní vibrátor Couples Choice, 749 Kč, yoo.cz

Tohle byla jasná volba. Výrazná fialová barva se zlatými detaily, vše použitelné takřka při všem, co je se sexem spojeno. Stimulací klitorisu to skutečně jen začíná. Vybrat si můžete z několika programů nabízejících různou škálu i sílu vibrací. Silikonový povrch je velice příjemný a díky většímu povrchu vibrační plochy uspokojíte nejen sebe, ale podpoříte vzrušení také u svého partnera. Kreativitě se meze rozhodně nekladou. Vytkla bych jen jedinou věc: ačkoliv jsem nejprve ocenila, že plochý tvar této hračky dobře přilne ke zvolenému místu, právě tvar je nakonec trochu brzdou v jakémsi zacílení a následném dosažení orgasmu. Trvá to déle, ale vlastně proč ne? Jinak super!

 

Podívejte se na rozhovor o ženské sexualitě:

Video se připravuje ...
Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

Vibrátor JeJoue Hera Solid (fialová), 1749 Kč, intimity.cz

Tenhle vibrátor je něco, co by podle mě nemělo chybět v nočním stolku (nebo prostě tam, kde si schováváte tyhle hračky) žádné ženy. Je to malý, dokonalý milenec, který je superjemný na povrchu, vibrace, které vydává, jsou mnohem nižší, než jste možná zvyklá, a těmi rozvibrovává i ta vzdálenější nervová zakončení v celé spodní části těla. Vibrace pak samozřejmě spouštějí impulzy do orgasmu, který se tak rozléhá do hloubky i do šířky. Vnější část je nádherně ohebná a pružná a ta svými impulzy rozkmitává potěšení na klitorisu. Tenhle skladný milenec vás dovede do nebe během pár minut a tak tiše, že si toho nikdo ani nevšimne. Volit můžete z pěti rychlostí a sedmi programů!

 

Tlakové vajíčko Adore Yonix, 1299 Kč, ruzovyslon.cz

Už při samotném pohledu na tuhle inovativní pomůcku jsem se zamilovala. A to jsem ještě nevěděla, co mě záhy čeká, ačkoliv jsem měla jistou představu. Učarovala mi svým naprosto dokonalým designem, tolik elegantní tyrkysovou barvou v kombinaci se zlatým lemováním na tlakovém womanizeru. Luxusní provedení mě okamžitě navnadilo na otestování a samozřejmě mě zajímalo, zda bude svými schopnostmi excelovat stejně tak jako svým zevnějškem. Odteď jí jinak neřeknu než laguna rozkoše a na plné čáře předčila všechny mé dosavadní oblíbence v docela pestrém arzenálu. Mým nejčastějším milencem byl totiž obdobný silikonový šikula, který se však skládal ze dvou vibračních vajíček. Tohle kombo womanizeru a vibračního vajíčka je však absolutně jiná písnička! Zatímco vaši vaginu rozmazluje vibrační vajíčko, které dosahuje až 10 různých programů, zároveň se klitoris utápí ve výbuších orgasmů díky šikovné tlakové hubičce, která s programy a intenzitami rozhodně nezaostává. Mašinka tak absolutně odzbrojí i zkušené dračice. Vedle toho každá žena ocení flexibilní silikonovou šňůrku, díky které obě části přesně pasují tam, kam mají. K téhle laguně rozkoší si okamžitě vypěstujete závislost!

Testovací sada lubrikačních gelů System JO, 359 Kč, yoo.cz

Z trojice lubrikačních gelů od Jo Gelato – mátová čokoláda, slaný karamel a créme brulée – jsem nejdřív každý ochutnala a zjistila jsem, že mi vyhovuje jen ten čokoládový. Zbývající dva mi prostě nesedly, a tak nemělo cenu se s nimi dále zabývat. Čokoládový lubrigel – přestože má velmi příjemnou chuť čokolády s nádechem máty – je krásně průsvitný a má jemnou, krémovou konzistenci. Dělá všechno, co dobrý lubrigel dělat má. Zajišťuje dlouhotrvající lubrikaci a při orálním sexu je příjemný. Osvědčil se zkrátka po všech stránkách. Líbí se mi i obal, který ve mně evokuje spíš pocit kosmetického přípravku, můžu ho nechat klidně na nočním stolku, aniž by v dětech vzbuzoval všetečné dotazy.

 

Satisfyer Luxury Haute Couture, 1795 Kč, intimity.cz

Co se týče sexuálních hraček, jsem prakticky nováček. Za svůj dosavadní život jsem vlastnila jen jeden vibrátor a ten žádné zázraky nepředváděl. Proto jsem byla extrémně zvědavá na tento satisfyer. Nejenže na něj pěly ódy snad všechny ženy v okolí, ale pro mě, jako pro „satisfyerovou pannu“, to mohla být skoro až revoluce v sexualitě. Vibrátor mi na první pohled připomíná luxusní ovladač na televizi a tak, i kdyby se vám náhodou stalo, že ho nestihnete sklidit, nikoho nenapadne, co se vám to v obýváku vlastně válí. Na začátku jsem měla problém s ovládáním, patřím mezi ty, kteří nesnáší čtení návodů, a myslela jsem si, že si s tím intuitivně poradím. Při prvním testování jsem tak pustila pouze vibrace a podtlakové vlny, které jsou u těchto hraček to nejžádanější, jsem omylem vynechala. Když jsem je pak poprvé vyzkoušela, zažila jsem úplně novou a nepoznanou formu rozkoše. Podtlakové vlny stimulují klitoris naprosto specifickým způsobem, se kterým dosáhnete vrcholu tak rychle, že vám bude líto, že zážitek netrval déle. Ženy, které se rády uspokojují ve sprše, navíc ocení, že je 100% voděodolný.

Masážní mini hlavice Tiny Teasers Nubby, 539 Kč, yoo.cz

Tahle na pohled rozkošná mašinka je ve skutečnosti převlečený malý ďábel. Nenechte se tak zmást jeho miniaturní velikostí, protože s ním zažijete opravdový výbuch vášně. A to kdekoliv si umanete. Jeho titěrná velikost je totiž jeho z hlavních předností, a tak se váš nový milenec schová i do té nejmenší kabelky. Odteď už bude jezdit všude s vámi, to se spolehněte! Je navíc velmi diskrétní nejen co se velikosti, ale i hlučnosti týče. Takže se nemusíte obávat, že by kdokoliv za tenkými zdmi odhalil, že se zrovna oddáváte okamžikům slasti. Bavit vás bude i jeho jednoduché ovládání pomocí jediného tlačítka, kterým přepínáte 3 různé intenzity vibrací. Nepochybně si oblíbíte tu nejintenzivnější stejně tak, jako sametově hebkou, ohebnou hlavici s drobnými výstupky, které budou dráždidlem pro klitoris, ale třeba i bradavek. Tento drobeček si vás tak okamžitě získá!

Tlakový vibrátor Adore G Vibe, 1699 Kč, ruzovyslon.cz

Tahle šikovná věcička mě ihned zaujala svým krásným vzhledem. Růžová barva se zlatým detailem působí luxusně, ocenila jsem také materiál, který je na omak velmi příjemný. Vibrátory, které stimulují klitoris, patří k mým oblíbeným, byla jsem tedy zvědavá, jaká bude dvojitá stimulace. Trošku jsem se bála, jestli bude vibrátor sedět přesně. Díky šikovnému anatomickému tvaru jej ale namíříte přesně tak, jak potřebujete. Musím říct, že jsem na základě recenzí čekala mnoho, tohle ale nakonec předčilo mé očekávání. Orgasmus byl natolik silný, že jsem ho musela chvilku vstřebat. Vibrátor má 12 tlakových a vibračních programů, takže si vyberete přesně to, co vám vyhovuje nejvíc. Za mě opravdu skvělá hračka!

 

Vibrátor Fun Factory Lady BI G5, 2385 Kč, intimity.cz

Pokud patříte mezi milovnice duálního dráždění, tohle bude pro vás to pravé. Obávala jsem se, že bude vibrátor Lady BI G5 opravdu mohutný, ale naštěstí jsem se bála zbytečně. V jedné části je spíš široký a díky tomu, se s ním budete cítit opravdu „plně“. Zároveň je ale průnik opravdu hluboký, a pokud nemáte ráda narážení do děložního čípku, mohlo by vám být dráždění trochu nepříjemné. Pro ty z nás, které si v tomhle naopak libují, je zážitek extrémně uspokojivý, a to hlavně díky výstupku na klitoris, který má vlastní vibrační motorek. Sametový povrch vibrátoru je příjemný na dotek a snadno se udržuje v čistotě i díky tomu, že je hračka plně voděodolná. S ovládáním jsem chvíli zápasila, po vybalení z krabice byl totiž uzamčený, což jsem nečekala. Speciální rukojeť vám usnadní užívání na maximum, do otvoru stačí strčit prst a pomalými tahy můžete ovládat sílu i rychlost přirážení. S trochou cviku v něm najdete velmi funkčního milence.

Sada slíbatelných tělových olejů Kama Sutra OIL OF LOVE, 1099 Kč, yoo.cz

Musím říct, že tahle sada slíbatelných olejů zaujme na první pohled svým luxusním balením. Připadáte si s ní jako sexuální alchymistka, která si díky ní může namíchat ten nejsladší koktejl vášně. A na jednu stranu je to pravda. Ochucené olejíčky neobsahují parabeny, jsou jedlé a velmi sladké. Pokud tedy máte ráda sladká lízátka, můžete si jedno z vašeho partnera udělat. Tento produkt je určen speciálně k tomu, abyste si s partnerem, či partnerkou zpestřili orální hrátky a k této příležitosti můžete vyzkoušet šest různých příchutí, jež se podle přibaleného menu, dají ještě mezi s sebou kombinovat a stvořit doslova zázračné kombinace. Pozor nejedná se o lubrikanty. V každém případě je to zase něco nového, co vám ze sexuální předehry udělá ten nejsladší dezert.

Orální vibrátor Slow mo, 1699 Kč, ruzovyslon.cz

Na tento druh vibrátoru jsem četla samou chválu a byla jsem opravdu zvědavá, jestli je to taková paráda. A musím říct, že opravdu je! První orgasmus přišel snad po půlminutě a byl opravdu nezapomenutelný! Pokud tedy milujete orální sex, můžu ho doporučit všemi deseti. Vibrátor je vyroben z příjemného materiálu, skvěle padne do ruky a nasměrovat ho přímo tam, kam potřebujete, je opravdu snadné. Trošku jsem se bála, jestli jazýček nebude příliš drsný, ale naopak je velmi něžný. Můžete vybírat z 9 orálních programů a vibračně pulzních režimů, při kterých jazyk kmitá nahoru a dolů v různých rychlostech. Podle natočení jazýčků pak můžete orgasmus urychlit nebo oddálit. Naprosto skvělá pomůcka k dosažení intenzivního orgasmu bez přítomnosti partnera. Věřím, že budete nadšená stejně jako já.

Podívejte se, jaké pomůcky radí expertka k nejsnazšímu dosažení orgasmu:

Video se připravuje ...
Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Tlakový přirážející vibrátor Adore Motio, 1499 Kč, ruzovyslon.cz

Vibrátor Adore Motio s podtlakovým stimulátorem klitorisu funguje. A funguje dobře. A k mému překvapení i poměrně rychle. Takže pokud toužíte po delší chvilce lásky sama k sobě, opatrně s ovládáním. Zorientovat se ve funkcích vibrátoru, chce trochu cviku. Podtlakový stimulátor (který pasuje přesně tam, kam má) totiž nabízí sedm druhů vln, dildo může pulzovat třemi rychlostmi a spustit můžete až deset vibračních módů. Body bych vibrátoru sebrala za design. Anatomickou přesnost dilda totiž většina žen nejspíš neocení a touží spíš po elegantním společníkovi. Stejně tak není moc příjemná hlučnost, ta se naštěstí projevuje jen během pulzování, jinak je vibrátor poměrně tichý.

Vibrační vajíčko s přírazy a dálkovým ovladačem Sunny Side Up And Down, 1059 Kč, yoo.cz

Hračky na dálkové ovládání jsou takovou oblíbenou fantazií mého přítele. Tajně sní o tom, že bych ji mohla mít zavedenou někde na veřejnosti a on mě s ní na dálku ovládal. Tahle se k tomu tedy upřímně moc nehodí, protože její motorek není úplně tichý, přesto, že to není žádný řvoun, ale na veřejnosti si myslím, že by vám každý mohl říkat, ať zvednete telefon, že vám vibruje někde v kapse. Hračka vypadá trochu legračně, něco jako malý penis, který když zapnete, tak se stahuje a natahuje, jako žížala. Můžete si opět vybrat z několika programů, v tomto případě je jich k dispozici sedm od rychlejších přes intenzivnější, přerušované až k nejjemnějším. Ty nejjemnější mi moc nevyhovovaly, protože jsem téměř nic necítila. Celkově je to spíš hračka pro ty dámy, které jsou citlivější a mají raději jemné dráždění. Jinak je to hračka z velmi příjemného materiálu, snadno se čistí a má velmi praktické poutko, díky kterému ji snadno vytáhnete i při sólo hrátkách.

Masturbátor Tenga Aero Cobalt Ring, 2099 Kč, ruzovyslon.cz

Během milostných hrátek už dlouho používáme s partnerem erotické pomůcky, protože nás to baví a protože je to nejen zpestření, ale také mnohdy, speciálně v případě mého vyvrcholení i značné urychlení a zmnohonásobení. Sbírka hraček, které jsou určeny ženám, se nám zvětšovala, kdežto pomůcky pro muže chyběly a proto jsem chtěla zjistit, jaké to je, používat také občas během sexu hračku, určenou speciálně pro muže. Musím říct, že je to velmi zajímavé a rozhodně zábavné. Tenga Aero je sací masturbátor, který můžete ručně nastavovat na větší nebo menší tlak kolem penisu, jednoduše jen pootáčením spodní části hračky. Uvnitř je vyjímatelná vložka ze silikonu, jejíž struktura na omak velmi živě připomíná vnitřek vaginy, je opravdu příjemná a rychle nezahřeje na tělesnou teplotu. Zjistili jsme, že se dá vnitřní část používat i bez venkovního obalu, a především v párových hrátkách je to super. Čištění je trochu komplikovanější, ale není to tak hrozné. Balení obsahuje i odkapávací stojánek, na který se vypraná vložka nasadí a nechá vykapat.

Pánský masturbátor FunFactory Cobra Libre 2, 2249 Kč, intimity.cz

Kdo řekl, že pánské masturbátory nemohou být součástí párové předehry nebo samostatného sexuálního aktu, nevěděl, o čem mluví. Pro muže je sexy, dívat se na svou partnerku, jak si sama se sebou hraje, ale stejně tak smyslně erotické je to i pro nás ženy. Z tohoto pozorování se dá i mnohému přiučit. Cobra Libre je hračkou se dvěma motory, které jsou zaměřeny na dvě citlivá místa muže a to žalud a uzdičku. Ústí masturbátoru obejme penis téměř jako ústa ženy a vibrace mu pak způsobují příjemné pocity. Volit se dá z jedenácti různých vibračních programů, motorky nejsou závislé na sobě, takže můžete být opravdu velmi hraví a najít přesně ten druh vibrace, který bude tím pravým ořechovým. Jediným drobným bodem, na který jsme během hrátek přišli, a dal by se ještě vylepšit, byla hloubka masturbátoru, která by mohla být větší, aby objímala celou délku penisu. Rozhodně si ale myslím, že by ženy neměly zavrhovat ani tyto pomůcky ve společných hrátkách, protože dokážou na chvíli ulevit vašim čelistem a chvilku laskat jeho penis místo vašich úst.

Vibrační stimulátor klitorisu Satisfyer Twirling Fun Magenta, 399 Kč, yoo.cz

Ačkoliv má tento vibrátor uvedeno přímo v názvu, že je určen na klitoris, více zábavy si s ním užijete na jiných částech těla a nejlépe v kombinaci s partnerem. Ne, že by netradičně tvarovaný stimulátor s úzkou špičkou, která vibruje a navíc se roztočí kolem své osy, nedokázal způsobit potěšení. Při dráždění klitorisu k vyvrcholení dospějete, ovšem pokud máte už předchozí zkušenosti se sacími a vibračními satisfyery, pravděpodobně nepůjde o žádný extra převratný zážitek. Díky svému tvaru se ale tento stimulátor dá použít k dráždění všech erotogenních zón včetně bradavek či partnerova penisu nebo varlat, může se stát zábavným a ceněným parťákem při předehře.

Malý vibrátor s elektrostimulací Impulse Petite Wand, 1459 Kč, yoo.cz

Testování vibrátoru, který krom vibrací nabízí i elektrostimulaci, byla dost výzva. Právě díky elektrostimulaci má tato erotická hračka kladný vliv nejen na orgasmus, ale i na posílení svalů pánevního dna, takže částečně nahradí Kegelovy cviky. Na výběr je vibračních/pulzačních programů a pět intenzit elektrostimulace, přičemž už ta nejnižší může být až nepříjemná. Právě z toho důvodu jsem nenašla odvahu při použití vibrátoru uvést elektrostimulaci do provozu, jelikož i po vyzkoušení na ruce mi stimulace připadala až bolestivá. Vibrátor se však dá používat i bez ní a díky dokonale hladkému silikonovému povrchu, vibracím a anatomickému tvarování s výběžky dokáže poskytnout potěšení sám o sobě.

Vibrátor JeJoue Juno (červená), 1649 Kč, intimity.cz

Vibrátory od značky JeJoue jsou super. Mají velmi elegantní křivky, krásná balení, která staví produkt na piedestal, kam dle mého rozhodně patří. Pokud jste ženou, jež miluje stimulaci bodu G, potom tohle je hračka přesně pro vás. Pokud jste ženou, která ještě svůj bod G neobjevila, pak je to přesně ta hračka, kterou byste si měla pořídit a začít s experimentováním. Jakmile jednou najdete tohle místečko rozkoše, už nebude cesty zpět a ani se po ní nebudete chtít vydat. Jemný, měkkoučký vibrátor s hladkého silikonu vklouzne přesně na to správné místo, kde začne masírovat pro tuhle značku typickými vibracemi. Nízkofrekvenční vibrace Je Joue jsou schopny cestovat tělem, zpřístupnit více vnitřních nervových zakončení a stimulovat celý vnitřní klitoris. Pět rychlostí a sedm módů nabízí tahle hračička, která se velmi rychle stala součástí mého intimního života.

Automatická vibrační vakuová pumpa na vaginu Pink & White, 2399 Kč, ruzovyslon.cz

Vakuová pumpa ve mně vždy vzbuzovala rozporuplné emoce. Na jedné straně mě děsila, na druhé fascinovala a nemohla se tak rozhodnout, zda si svůj dosavadní arzenál obohatit o tuhle věcičku. Zvědavost však zvítězila i tentokrát. Pumpa má docílit intenzivnějšího sexuálního prožitku vzhledem ke zduření klitorisu i stydkých pysků za pomoci podtlaku. Obávala jsem se, že se má vagina prokrví a zvětší natolik, že to bude spíše nepříjemný pocit namísto slasti. Navíc jsem se bála, že pumpu nebudu moct rychle odtáhnout vzhledem k opravdu silnému podtlaku. Opak byl ale pravdou. Zpočátku jsem měla vlastně opačný problém – to, aby se pumpa opravdu přisála a moje vagína se začala zvětšovat. Až po několikátém vyzkoušení jsem si osvojila ten správný grif a konečně se dočkala blaženého pocitu. Nutno podotknout, že pumpa v kombinaci s vibračními programy je velmi hlučná, s čímž jsem se u žádné hračky nesetkala. Fajn pomůcka, ale mezi mé úplné favority se nedostala.