Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Letos o Vánocích buďte za sexuální bohyni! Víme, jak to dokážete

8. prosince 2020 | 06:00

Možná se letos budete cítit víc otevřená experimentování s dárky. Třeba vás i to nedobrovolné domácí vězení přimělo k tomu, že přemýšlíte o zpestření sexuálních hrátek s partnerem. Určitě je to dobrý nápad. Vždyť pokud budete spokojená s vaším sexuálním životem, odrazí se to ve všech sférách vašeho světa. To je přece to nejlepší, co si k Vánocům můžete přát.

Letos pravděpodobně obstaráte veškeré své nákupy on-line, a to je pro mnoho žen ten nejschůdnější způsob, jak nakupovat erotické pomůcky. Nemusí mít přímý kontakt s prodavači a mohou si z klidu domova a zcela anonymně pořídit, po čem jejich srdce prahne. Ne že by to ale byla nějaká ostuda, vždyť v dnešní době je to již zcela přirozenou součástí intimního života.

V erotických obchodech je nepřeberné množství různých hraček. V podstatě každá se dá využít ke společným hrátkám s partnerem či partnerkou nebo individuálně. K těm nejoblíbenějším patří u žen především ty, které využívají podtlak k dráždění klitorisu, nebo vibrátory, které mají nástavec na klitoris. Novinkou jsou ty, které už můžete ovládat pomocí aplikace mobilním telefonem.

 

Podívejte se na video o erotických pomůckách a stimulaci klitorisu:

Video se připravuje ...
Vše o sexu: Mašinky, které vás dovedou k orgasmu stimulací klitorisu • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž

Také pro vašeho partnera existuje řada malých pomocníků, kteří mu pomohou k jiným prožitkům. Máte-li chuť zakusit slasti jako v lechtivých románech typu Padesát odstínů šedi, zkuste začít třeba pouty, nebo pokud vás láká trocha bolesti, investujte do bičíku nebo důtek. Sexy obleček vás v ložnici může proměnit v hotovou dračici. Inspirujte se v naší fotogalerii, která poslouží jako lehké vodítko.