Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejšílenější sexuální pomůcky historie! Netopýří krev a ptačí sperma

  • 16. července 2020 | 06:00

    Pokud jste právě objevila kouzlo sexuálních pomůcek, vězte, že jste několik set let pozadu. Lidstvo totiž používá hračky a pomůcky sloužící k potěšení již od nepaměti. Šimpanzi bonobo milují sexuální hrátky, a proto není divu, že vývoj sexuálních pomůcek začal velmi záhy.

    Není vůbec pravda, že by naši předci nevěděli, co je to sexuální potěšení nebo ženský orgasmus. Tohle vše měli podchyceno a investovali do pomůcek, jež toto potěšení způsobovaly. Pravdou je, že moderní technologie naštěstí zapůsobily i na kvalitu těchto pomůcek, které v minulosti byly vyráběny z neuvěřitelných materiálů, jako třeba z chleba. Podívejte se, jaké bizarnosti se v historii sexuálních pomůcek objevují.

  • Kroužek na penis z kozího víčka

    Autor: iStock

    Tento značně nechutný sexuální doplněk se zřejmě objevil nejdříve v Číně kolem roku 960, ale podle jiných zdrojů prý spíš pochází z Indonésie. Je pravda, že v těchto letech použití toho, co bylo zrovna při ruce, tedy části zvířecí kůže, bylo dost nasnadě. Ovšem kroužek kůže, na kterém zůstaly řasy zvířete, natažený na penis, to musela být bizarní podívaná... Zřejmě účel světí prostředky.

    Náš tip: Také dnešní doba má svá specifika, a ta se promítají i do seznamování. Zajímá vás, jak se moderní technologie odráží ve zkušenostech žen, které jako seznamovací prostředek využívají internetové seznamky nebo mobilní aplikace? Zkušenost reálné ženy vám nabídne v článku Seznamte se, prosím nové číslo magazínu Blesk pro ženy! Najdete ho v novinových stáncích, nebo si ho můžete koupit v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

    titulka Blesk pro ženy
    Autor: red

  • Kuličky s ptačím spermatem

    Autor: Profimedia

    Historici, kteří se zabývají starověkou Čínou, uvádějí, že tato kultura se zabývala docela aktivně pomůckami k sexu. Existovalo jich prý velké množství a nutno podotknout, že to byla kultura značně vynalézavá. V dnešní době se nad něčím podobným pozastavujeme a připadá nám to absolutně neskutečné. Chudé ženy například používaly kořeny, které měly tvar penisu, jako dildo a říkalo se tomu „katonská třísla“. Ovšem „barmské kuličky“ byly ještě o něco zvláštnější. Byly to měděné nebo zlaté kuličky či zvonečky, jež obsahovaly sperma barmského ptáka, který byl znám svým sexuálním apetitem. Muži si tyto kuličky vsouvali do penisu a měli poté cítit větší sexuální potěšení.

    Podívejte se na video, kde redaktorka zkouší sex s umělým milencem:

    Video se připravuje ...
    Redaktorka vyzkoušela sex s umělým milencem • VIDEO: youtube/vice

  • Plíce supů zabalené do jeřábí kůže a netopýří krev pro mužnost

    Autor: Profimedia

    Autor nejvýznamnější přírodovědné encyklopedie starého Říma Gaius Plinius Secundus přišel s tím nejpodivnějším lékem na spokojené manželství. Tato kúra je tak trochu něco mezi sexuální pomůckou a afrodiziakem. Pravá plíce supa připevněná na tělo muže v kůži jeřába stimuluje prý mužské libido. Stejnou službu, ovšem pro opačné pohlaví, potom udělá netopýří krev na kousku vlny umístěná pod hlavou ženy. Různé přívěsky a amulety pomáhající k vyšším sexuálním výkonům byly v té době velmi populární.

    Podívejte se, jaké pomůcky radí expertka pro snadné dosažení orgasmu: 

    Video se připravuje ...
    Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Chlebové dildo

    Autor: Muzseum Deltos

    Taky milujete pečivo, ale snažíte se odříkat si ho, protože není dobré pro vaši figuru? Lásku k pečivu si staří Řekové vyložili úplně jinak. Vypadá to, že doma jen tak něco nevyhodili a i kus starého chleba našel nové uplatnění. Dilda z chleba jistojistě existovala, ale není jisté, jestli se používala k denní potřebě, nebo k nějakým rituálním obřadům.

  • Trůn lásky

    Autor: facebook

    Waleský princ Eduard VII. byl otrokem lásky. Ženy a sex miloval a nedokázal si je upřít, přestože tím zarmucoval svou rodinu. Přezdívalo se mu Bertie a matka ho kvůli zvrácenému stylu života držela od státních záležitostí dál. Na trůn nastoupil až ve svých šedesáti letech, a i pak se mu přezdívalo Eduard Rozkošník. Součástí jeho ložnice bylo tzv. Siege D'Amour, křeslo lásky, které mělo korpulentnímu princi usnadnit styk se dvěma ženami najednou. Samozřejmě bylo vyrobeno na míru.

Diskuse ke článku
.