Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Otestovaly jsme za vás: elektro sex, vibrátory i pulsátory! Který je ten nej?

  • 4. dubna 2020 | 06:00

    V redakci testujeme všechno možné, abychom vám mohly podat co nejlepší informace o tom, jak které věci opravdu fungují. Není tedy divu, že došlo i na erotické pomůcky. Některým dámám z redakce se do toho moc nechtělo, jiné byly nadšenými testerkami.

    Je to jako v životě: někdo rád zkouší nové věci a k experimentování je velice otevřený, jiný to má zase trochu jinak. V každém případě tu máme několik zajímavých modelů, které jistě stojí za zvážení, pokud se doma právě teď nudíte nebo hodláte někoho obdarovat.

     

  • Masážní vibrátor Power AkuWand II, 1599 Kč, ruzovyslon.cz

     

    Autor: ruzovyslon.cz

    Masážní vibrátor mě příjemně překvapil hlavně intenzitou těch nejsilnějších programů (dohromady jich má deset a všechny jsou velmi důmyslné). Myslím, že je vhodný hlavně pro ženy, které potřebují intenzivnější dráždění, což tahle hračka splňuje do puntíku. Vibrátor není tak těžký, jak se na první pohled zdá, navíc dobře padne do ruky a hlavice je z příjemného materiálu. Oceňuji i menší hlučnost a pohodlné USB nabíjení. Jsem nadšená z výdrže baterie, na jedno nabití zvládne opravdu slušný počet orgasmů. Zkoušela jsem i masážní funkci, na chodidlech a zádech je neskutečně příjemný. Jediné, co bych výrobku vytkla, je ovládací tlačítko na vypnutí a zapnutí, které se musí zbytečně tisknout pár vteřin. Za mě ale jinak naprosto top výrobek.

  • Satisfyer Luxury Haute Couture, 2495 Kč, Intimity.cz

    Autor: archiv

    Satisfyer umí vibrovat a sát zároveň, což přináší spoustu možností. Co se ale týče vibrací, kterých je jedenáct, ve skutečnosti jsem použila maximálně čtyři, ostatní mi nevyhovovaly. U sání jsem čekala větší podtlak, jde spíš o takové jemné poťukávání. Vyšší stupně už jsou bolestivé. Chvíli trvá najít si správnou kombinaci vibrací a sání, pravdou ale je, že výsledek pak stojí opravdu za to. Výrobek má luxusní vzhled, na první pohled ani není poznat, o co se jedná. Ovládání je však trochu matoucí a zabere to nějakou dobu, než se člověk zorientuje. Není příliš hlučný, ale mohl by být ještě tišší. Orgasmus však dokáže přivodit během pár vteřin, a navíc je voděodolný, takže si ho můžete vzít i do sprchy!

    Podívejte se, co je to vaginální mapování:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Co je to vaginální mapování • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Vibrační masturbátor Fun Factory Manta, 2490 Kč, Intimity.cz

    Autor: archiv

    Poslední párovou hračku, kterou jsme si s partnerem koupili, používám nakonec jen já. Chtěla jsem mu udělat radost a zvolila jsem tento pánský vibrační masturbátor, který lze použít při styku i při mazlení. On sám ho zkoušel, ale moc ho to neoslovilo. Vibrace mu prý žádnou velkou rozkoš nepřinášejí. V tom bude asi kámen úrazu. Muž, který si ho chce pořídit, by měl mít jasno, jestli mu jsou vibrace příjemné, nebo naopak. Zaexperimentovali jsme s partnerem a při styku ho lze nejlépe použít, když je žena nahoře. Mně samotné to příjemné bylo a zpestřilo nám to milování i mazlení. Ale myslím, že příště už se budeme soustředit na vibrující hračky pro mě a partner musí vyzkoušet něco nového.

    Podívejte se, jaké anální pomůcky radí expertka si pořídit: 

     

    Video se připravuje ...
    Expertka radí, jak si vybrat anální pomůcky • VIDEO: Adam Balažovič

  • Sonický vibrátor Lelo Sona Cerise, 2499 Kč, ruzovyslon.cz

    Autor: ruzovyslon.cz

    Lelo nezklame. Je ideální i pro stydlivější typy, které se rozmýšlejí, jestli si nějakou takovou hračku domů pořídí. Tahle věcička je nenápadná, krásná a s nádherným designem. Dále oceňuji, že je opravdu při používání tichá, jak výrobce slibuje. To pochopitelně není ale hlavní důvod, proč si ji člověk pořizuje, a musím říct, že co se týče funkce, rozhodně nezklame začátečnice ani pokročilé. Materiál je velmi příjemný, a když se přístroj zapne, najednou zjistíte, že dokáže rozvlnit i to, o čem jste dosud netušila, že rozvlnit jde. Nedotýká se přímo klitorisu, stimuluje ho pomocí sonických vln, takže je velmi jemný, ale zároveň intenzivní. Jednotlivé úrovně jsou navíc velice jemně odstupňovány, takže můžete regulovat intenzitu jen o stupínek, ale dost často je to právě ten rozhodující stupínek. Díky tomu může člověk opravdu objevovat spoustu nových pocitů, orgasmus třeba oddalovat, nebo naopak trhat rekordy v rychlosti. Troufám si říct, že každému může přinést něco, co ještě nezažil.

    Podívejte se, jak snadněji dosáhnout orgasmu:

    Video se připravuje ...
    Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Fun Factory Tiger G5, 1669 Kč, Intimity.cz

    Autor: intimity.cz

    Když se mi do rukou dostal tenhle růžový krasavec, tetelila jsem se blahem. Tenhle miláček v sobě ukrývá tři vibrační programy, takže je jen na vás, jestli toužíte po divokém zážitku nebo k orgasmu chcete dojít postupným zvyšováním rychlosti. Všechny stupně vibrací jsou opravdu intenzivní, ale zároveň příjemné a cítíte je po celém těle. Rozhodně ale nečekejte, že k orgasmu dojde během pár minut. Musím říct, že mi trvalo nějakou chvíli, než jsem se s touhle hračkou skamarádila a naladila se na stejnou notu. Díky lehce zahnutému tvaru si však snadno najde cestu k vašemu bodu G a zážitek je to pak opravdu intenzivní, takže se vlastně vyplatí počkat a hrátky si užít. Malé minus dávám za to, že mi výrazné vroubkování nebylo až tak příjemné a musela jsem použít více lubrikačního gelu, aby mě tak „nedrhnul“. Použít ho můžete i ve vaně, je totiž voděodolný.

    Podívejte se, jak vypadá sex ve dvou minutách:

    Video se připravuje ...
    Sex ve dvou minutách • VIDEO: youtube/glamour

  • Handsfree pulsátor Fun Factory Stronic G, 3990 Kč, ruzovyslon.cz

    Autor: ruzovyslon.cz

    Pokud chcete zažít bez partnera to nejbližší, co se vyrovná klasickému sexu, potom je pulsátor vaše jasná volba. Není nijak obzvlášť veliký, je zkrátka tak akorát, z velmi příjemného silikonu, krásně hebkého na dotek. Jeho funkce jsou jasné: simuluje přírazy, jaké jsou v běžném sexu, a to aniž byste ho musela držet. Pokud byste se snažila ho přidržovat, budete ho akorát brzdit ve výkonu. Má několik rychlostí, takže záleží na tom, jak rychlé chcete, aby přírazy byly. Volné ruce můžete použít k dráždění klitorisu. Lepší je, když si zadeček podložíte polštářem, protože jinak by vám mohl během seance vyklouznout ven. Nejlepší je zahnutý výběžek, který má za úkol dráždit bod G, a myslím, že je to vymyšleno skvěle! Není ani příliš hlučný.

  • Satisfyer PRO Traveler, 995 Kč, Intimity.cz

    Autor: archiv

    Tohle je váš nejlepší kamarád na cesty! Je malinký, má velmi praktické balení, takže se dá uzavřít do elegantní krabičky s magnetickým uzavíráním. Od běžného satisfyeru se liší opravdu jen ve velikosti, protože jeho výkonnost je stejně efektivní. Má silný motorek, ale je celkem diskrétní. Jeho jedenáct intenzit se ovládá tlačítky plus a minus, takže je velmi intuitivní a snadno si najdete tu, která vám bude nejlépe vyhovovat. Bezdotyková stimulace pod tlakem funguje jako mávnutí kouzelného proutku. Orgasmus nikdy nebyl snazší, a to ani na cestách, když teskníte sama v hotelovém pokoji.

  • Midnight Impulse Elektro Sex, 2199 Kč, ruzovyslon.cz

    Autor: ruzovyslon.cz

    Tohle je něco, co jsem ještě nikdy nevyzkoušela. Docela mě to lákalo. Byla jsem zvědavá, ale zároveň se trochu bála, abych si třeba nějak neublížila. Nejdříve jsem vyzkoušela sílu elektrických výbojů na prstech ruky a přišlo mi to jako hra z Pelíšků: „Vyděržaj, pioněr!“ Nakonec jsem se k tomu přece jen odhodlala, ale v zápalu vzrušení jsem zmáčkla něco, co způsobilo, že výboj byl docela silný, a úplně jsem cítila, jak se mi uvnitř všechno stáhlo. Byl to spíš trochu šok, než že by to bylo nepříjemné. Neměla jsem od té doby odvahu, ale je mi jasné, že pokud se s tím člověk naučí správně pracovat, bude to velice zajímavý prožitek. Jinak má totiž vibrátor geniálně zahnutý tvar, který doráží na bod G, a je nádherně sametově jemný.

  • Fun Factory Laya II, 2290 Kč, ruzovyslon.cz

    Autor: ruzovyslon.cz

    Nenápadná hračka, kterou můžete mít klidně položenou na nočním stolku, protože by do ní jen málokdo řekl, že se jedná o vibrátor. Je pravdou, že na první použití ničím až tak nepřekvapí. Vibrace, u kterých můžete měnit intenzitu i rychlost, už nejsou ničím ojedinělým a na stimulaci klitorisu je v tomto ohledu rozhodně zábavnější womanizer. Ale dokonale promyšlené křivky tohoto vibrátoru oceníte v momentě, kdy ho vezmete "do trojky" se svým partnerem. Právě díky svému tvaru totiž nikde nepřekáží, ale naopak při průniku skvěle dráždí nejen váš klitoris, ale vibracemi stimuluje i vašeho partnera. Laya tak patří mezi hračky, které se neztratí nejen v ložnici singles, ale ani u zadaných.

Diskuse ke článku
.