Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sex se silikonovým milencem? Podívejte se, jak to probíhá!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
8. června 2022 | 06:00

Nevěstince a vykřičené domy, jak se jim také říkalo, se už od pradávna těší přízni mužů. Nyní ovšem v Praze mohou i ženy zkusit, jaké to je kupovat si sex. Je to tedy trochu novodobý a mírně neortodoxní veřejný dům, kde si můžete objednat sexuálního partnera nebo partnerku ze silikonu.

Naughty Harbour je místem, kde takovéhle silikonové společníky můžete vyzkoušet a kam můžete přijít si s nimi užít. Nebo si je zde můžete objednat do soukromí svého domova. Pro mě to byla opravdu zajímavá návštěva, panáka jsem nevyzkoušela, ale díky virtuální realitě jsem se vcítila do role muže, který má sex s virtuální partnerkou, a to byl velmi neobyčejný zážitek. Vyzpovídala jsem také pana Patrika Dudu, který o provozu a paletě služeb ví úplně nejvíc.

Naše čtenářky bude jistě zajímat, co Naughty Harbour může nabídnout ženám.

Pro ženy tady máme našeho panáka Nika, je to mladý, svalnatý muž, kterého lze propojit s virtuální realitou.

Máte tedy jen jednoho muže, není jiný na výběr?

Zatím máme jen jednoho, toho nejlepšího, kterého si ženy vybraly.

Chodí k vám hodně žen? Mají o vaše služby zájem?

Primárně k nám chodí muži, ale návštěvy žen nejsou vůbec výjimečné. Chodí ženy samy, ale stává se i to, že přijde pár, který si k milostným hrátkám vezme právě panáka či pannu.

Vracejí se k vám lidé, nebo přijdou jen jednou a ze zvědavosti?

Z našeho průzkumu vyplývá, že se vracejí, a nyní máme padesát procent rezervací od stálých zákazníků. Nedovedu vám říct, kolik se vrací žen a kolik mužů, ale určitě už máme svou věrnou klientelu.

Dávají lidé třeba tento zážitek jako dárek?

Velmi často, máme dokonce dárkové poukazy a myslím si, že je to tak nevšední zážitek, že na to obdarovaný jen tak nezapomene.

Kolik je tu místností, které jsou k hrátkám k dispozici?

Prozatím máme dvě a další dvě ještě připravujeme.

Panny máte také na prodej. Je možné vytvořit si vlastní návrh, nebo si musí každý vybírat z nějakého portfolia?

Nabízíme jich stovky, takže ten výběr je opravdu veliký. Pokud mají klienti ještě další specifické požadavky, jako je u panáků třeba velikost penisu, u panen zase prsa, barva vlasů nebo úprava nehtů, všechno je možné vyřešit.

Kde se všechny panny vyrábějí?

Z Číny je jich většina, ale máme i evropské a americké výrobce. Začínáme momentálně připravovat i prototypy vlastní výroby.

Když vezmeme toho panáka, kterého tu pro ženy máte – jak to funguje, má nějaké nastavovací díly?

Má nastavovací jeden díl a všichni jistě tušíme, který to je. Je možné volit mezi dvěma velikostmi, a to buď patnáct, nebo dvacet centimetrů.

Která velikost je populárnější?

Dvacet centimetrů je docela dost a většinou si na ně nikdo netroufá. Mnohem frekventovanější je patnácticentimetrový nástavec.

Vedle panen a panáků tu máte virtuální realitu. Mohou ji využívat ženy?

Máme několik různých možností, jak si užít virtuální realitu. Jednu z nich mohou využít i ženy, ve spojení s panákem mohou sledovat erotická videa. Máme obrovský výběr různých filmů, takže si jistě každý přijde na své. Druhá varianta virtuální reality je pro muže. Je to virtuální relaxace, která propojuje automatický masturbátor s 3D interaktivní scénkou, kterou plně ovládáte. Na rukou máte senzory, díky kterým se můžete virtuálně rukou dotýkat vybrané partnerky, která na vaše doteky reaguje. Pro ženy zatím nic podobného nemáme, ale pokud bude zájem, tak není problém vše připravit.