Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Takhle vypadá sex s umělým milencem! Prý je skvělý, měnila byste?

Video se připravuje ...
Redaktorka vyzkoušela sex s umělým milencem
VIDEO: youtube/vice
5. července 2018 | 06:00

Otázka toho, jak moc ženy v dnešní době potřebují muže, je stále diskutovanější. Osobně si myslím, že je potřebujeme stejně jako oni nás. Není nad lidský dotyk. Doposud byly vyráběny pouze umělé panny, které mužům nahrazovaly sexuální partnerku. Doba jde dál, a proto si už teď můžete objednat svého umělého milence.

Už v antice se Pygmalion zamiloval do sochy a byl jí zcela posedlý, Afrodita ji nakonec oživila a on si ji vzal. Umělé panny existovaly po tisíciletí, ale na trh se dostaly až v šedesátých letech. Do dnešních dnů neexistovaly ovšem mužské verze. Teď už i v této oblasti máme rovnoprávnost. V Los Angeles je továrna, která vyrábí umělé milence na míru. Vypravila se tam Karley Sciortino z magazínu Vice, aby si jednu figurínu nechala vyrobit. A sama ji pak vyzkoušela.

Milenci jsou vyráběni na přání svých nastávajících majitelek. „V poslední době je hodně populární ochlupení, docela hodně zákaznic touží i po chloupcích vedoucích od penisu až k pupíku, říká se jim cestička lásky,“ vysvětlila Bronwen Keller, spolumajitelka Synthetics, kde se panny vyrábějí. Veškeré nedokonalosti, jako jsou pihy, znaménka nebo jizvy, to vše si zákaznice žádají, protože tím dodávají svým figurínám uvěřitelnost a pocit skutečnosti.

Karley prošla krok za krokem výrobu umělých společníků. Můžete si vybrat, jestli chcete, aby měl váš milenec erekci, nebo ne, nebo dokonce několik velikostí penisu, tato část je totiž vyměnitelná. „Vůbec bych nepoznala, jestli držím v ruce penis opravdový, nebo umělý, je to trochu děsivé,“ vyjádřila své pocity z prvního seznámení se se svým milencem redaktorka. Nakonec vyzkoušela i sex a jediný rozdíl, který mezi opravdovým a umělým milencem shledala, bylo to, že při sexu s ním má ona stoprocentní kontrolu. Tak logicky, že. „Je to neskutečně zajímavý zážitek. Jiný než s opravdovým mužem, ale rozhodně doporučuji vyzkoušet,“ uzavřela Karley.