Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Metr dlouhé dildo? Odborníci se děsí tohoto šíleného projektu muže z Británie

údiv
21. července 2020 | 06:00

Situace, která nastala s příchodem covid-19, se odrazila v nejednom odvětví. Jistý rodák z Británie – sedmadvacetiletý Lee Allen – přišel s projektem na výrobu nové erotické pomůcky. Společenský odstup, neboli social distancing, v intimní oblasti vyřešil velmi svérázným způsobem.

Když se zpráva o tom, že Lee Allen na platformách pomáhajících novým projektům vybírá peníze, aby mohl začít vyrábět novou erotickou pomůcku, objevila, zdála se jako hoax. Ovšem opak je pravdou, je to skutečný počin skutečného muže. Metr dlouhé dildo připevněné na konstrukci tak, aby se dalo připnout jako strap-on, tedy připínací penis, by mělo dle jeho stvořitele pomoct s problémem přenášení virových onemocnění. Přichází nová éra intimity s odstupem! Už si nemusíte být blízko!

Je jasné, že lidé se při karanténě opravdu nudili, a tohle z toho pak vzejde
Autor:  Lee Allen

Když média začala hledat muže, který stojí za tímto projektem, přiznal, že to původně byl samozřejmě nápad, který měl spíše pobavit. Chtěl vybrat pět tisíc dolarů, aby mohl stvořit prototyp a začít vyrábět, zatím se ale vybraná částka nijak nepřibližuje cílové metě. Ale pokud to dokáže, začne prý opravdu vyrábět. „Akorát jsem začal s někým chodit měsíc před vypuknutím epidemie a ona se přestěhovala k rodičům, aby jim byla nablízku, a já jsem tím pádem měl nucený celibát,“ přiznal Lee Allen, kdy a proč začal nad výrobou něčeho podobného uvažovat.

Dildo v porovnání s velikostí notoricky známých předmětů
Autor:  Lee Allen
Na internetu se samozřejmě hned objevily reakce na tuto podivnou sexuální pomůcku. Většinou se lidé spíše smáli, ale padaly i výroky typu: „Kdybych věděla, že mohu mít sex a přitom se nemusím chlapa ani dotknout, tak bych si to snad koupila už dávno.“ Lidé nad tím samozřejmě jen kroutí hlavou, ale pravděpodobně si najde své podivné fanoušky. Odborníci ovšem nejsou nadšeni. Kvůli tomu, že člověk na takovou vzdálenost ztrácí cit, je více než pravděpodobné, že by partnerovi či partnerce mohla pomůcka způsobit různá zranění.