Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sexy a smyslné hrátky: Tohle zachrání váš vztah na dálku!

  • 2. dubna 2020 | 06:00

    V současné situaci se všichni setkáváme s tím, že věci, které jsme brali jako naprosto normální, jsou nyní v podstatě nedosažitelné. Překvapuje nás, jak se ze dne na den může všechno změnit. Jedním takovým překvapením může být třeba to, že se se svým partnerem ocitnete každý v jiné karanténě, a to třeba i na delší časový úsek.

    Podobné, ale ještě o dost komplikovanější to mají ty páry, v nichž každý z nich bydlí v jiné zemi. Nyní se uzavřely hranice, a kdo ví, kdy bude možné vycestovat, a tedy zase být spolu a fyzicky si užít jeden druhého. Naštěstí jsou tu moderní technologie, což generace před námi rozhodně neměly. Jaké tedy máte možnosti sexu na dálku, aby plamen touhy zcela navyhasl?

  • Zařaďte moderní technologie

    Autor: iStock
    Takové smyslné zprávy po telefonu nebo posílání erotických fotografií nejsou vůbec od věci. Mnohdy je mnohem jednodušší vyjádřit své sexuální fantazie písemně než je říct někomu přímo do očí. Využijte tedy této příležitosti k tomu, že zjistíte, po čem oba toužíte.

    Náš tip: Co radí sexuoložka Laura Janáčková v souvislosti s aktuální situací, kdy je většina nás doma v karanténě a s touto zcela nezvyklou situací se musíme poprat po svém? Na co nesmíme zapomínat a čemu je lepší se vyhnout, aby vztahy v rodině fungovaly? To vše se dočtete v novém čísle magazínu Blesk pro ženy, který seženete na novinových stáncích, nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

    Autor: red

  • Sex po telefonu

    Autor: iStock
    Jestliže vám nestačí jen písemné vyjádření partnerovy touhy – nebo už jste se osmělila a naučila se mluvit otevřeně o tom, co byste chtěla nebo jaká fantazie vám právě běží v hlavě – můžete zkusit sex po telefonu. S nastupujícím vzrušením se vám bude zrychlovat tep a váš vzrušením se třesoucí hlas a vaše vzdechy budou dalšími prvky, které ho rozpálí na tu správnou teplotu.

    Podívejte se, jak si vybrat ten správný vibrátor:

    Video se připravuje ...
    Jak si vybrat svou první erotickou pomůcku a na co si dát pozor • VIDEO: Adam Balažovič/bpž

  • Masturbujte před sebou

    Autor: iStock
    Existuje mnoho různých aplikací, které vám dovolují hovory s použitím kamery, takže obličej vašeho milého můžete hltat pohledem každý den. Využijte těchto vymožeností také večer v posteli, kdy si společně můžete zvolit hračky, které budete používat. Existují dokonce takové, jež můžete ovládat na dálku. A zvyšováním frekvence nebo nastavováním různých módů může partner řídit vaše vzrušení, i když je na míle daleko.

    Podívejte se, které pomůcky vám pomohou ke snadnějšímu orgasmu:

    Video se připravuje ...
    Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Vyměňujte si erotická videa

    Autor: iStock
    Samozřejmě že vlastní iniciativě se meze nekladou, ale můžete si erotické scény vypůjčit třeba z vašich oblíbených pornofilmů a jen partnerovi poslat link. Na základě scén, které si vyměníte, můžete také lehce odhadnout, co by si váš partner příště přál – stejně jako můžete naznačit jemu, co byste chtěla vy.

  • Posílejte si ručně psané dopisy 

    Autor: iStock
    Pokud chcete být trochu romantičtí, i když někdo by si třeba mohl myslet, že je to spíš staromódní, takový ručně psaný dopis nebo jen pohled dělají zázraky. Jen to pomyšlení, že si s tím dal někdo práci, držel dopis v ruce, možná použil trochu parfému, který nosí, a tím pádem papír voní jako dotyčná osoba... Mohou to být krátké erotické vzkazy nebo dlouhý scénář toho, co si chcete splnit hned, jak se zase uvidíte.

Diskuse ke článku
.