Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pět S, která by podle sexkoučky měla mít každá žena, aby si užila potěšení ze sexu!

23. října 2022 | 06:00

Julie Gaia Poupětová má za sebou mnoho let praxe a zkušeností, a co se sexu a intimity mezi partnery týče, je hotovou studnicí informací. Dnes jsme se zaměřily na potěšení ženy v sexu a na to, co ho ovlivňuje. Ženská sexualita je velice důmyslný a komplikovaný mechanismus, ale pokud znáte ten svůj, je to rozhodně první krok k úspěchu. Tak schválně, jak jste na tom?

Sebeznalost

První věc, kterou žena potřebuje k tomu, aby si ne jednou, ale pravidelně a celý život mohla užívat sex, je znalost sebe sama, tedy toho, jaké možnosti vzrušení v ženském těle vůbec má. K tomu jsou ale třeba praktické informace o anatomii, typech vzrušení a pocitech, které vedou k různým druhům orgasmů. A to rozhodně nelze zastoupit povídáním o rozmnožování člověka, takže se spousta žen k těmto informacím během svého života vůbec nedostane.

Sebevědomá praxe

Vlastní pravidelný kontakt s pocity vzrušení, které se díky tomu ve svém těle učíme regulovat, rozvíjet a různě si s nimi pohrávat, je druh zkušenosti, kterou pak můžeme sdílet se svými protějšky. Dává nám to pochopitelně pocit sebejistoty a sebevědomí, na kterém můžeme v intimním vztahu s druhým člověkem stavět. Když naopak takovou praxi samy se sebou odmítáme, nejenže postrádáme sexuální sebevědomí, ale chybí nám i řada dovedností nezbytných pro sdílení svých potřeb s partnerem. Navíc je pak náš sexuální prožitek ve vztahu plně závislý jen na sexualitě toho druhého, a to nikdy nevede ke vzájemné spokojenosti.

Podívejte se na tajný tip Tarry White:

Video se připravuje ...
Pornoherečka radí: Tajný tip, který používám, a pomůže vám k bombastickému sexu • VIDEO: BPŽ

Smyslné nekonečno

To je jeden z nejdůležitějších rozdílů mezi mužem a ženou při sexu. Zatímco muži často směřují k cíli a chtějí co nejrychleji dosáhnout výsledků, tedy vyvrcholení, ženy potřebují pravý opak. Nejvíce si dokážou užívat sex tam, kde mají pocit nelimitovaného času a vědí, že jim partneři budou ochotní věnovat dlouhé hodiny, a to nejen v milování, ale i v povídání. Muže i ženy na kurzech proto učím, jak v praxi vytvářet “nekonečno” verbálně, ale také beze slov s pomocí těch správných doteků či polibků.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.