Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

10 věcí, které u svých partnerů nesnášíme. Co na nich naopak milujeme?

  • 12. února 2017 | 06:00

    Máte-li partnera, pak určitě není bez chyb a určitě má i nějaké zlozvyky, které fakt nesnášíte. Jenže mu je ale odpouštíte, protože kromě těch ošklivých věcí má i spoustu pozitivních vlastností, které krásně vyvažují to, co vám vadí. Deset žen se svěřilo s tím, co na svých mužích nemají rády, a kvůli kterým maličkostem je naopak milují.

  • 1. Jana, 24 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    S přítelem žiju dva roky a musím říct, že mi některé věci dost lezou na nervy. Ze všeho nejvíc nesnáším, když mlaská u jídla. Pokaždé mi na to řekne: "Ale miláčku, dělám to proto, že mi tvoje jídlo chutná."

    Naštěstí má i další vlastnosti, kvůli kterým mu odpustím i to pitomé mlaskání. Nejvíc mě dostává, když mi každou neděli přinese do ložnice kávu s čerstvou bagetkou, pro kterou pokaždé zajde do nedaleké pekárny. No neodpustila byste mu to mlaskání taky?

  • 2. Šárka, 49 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    S manželem jsem skoro dvacet let a celých dvacet let dělá tytéž příšerné věci. Prdí nahlas, kdekoli ho napadne, směje se nahlas ve chvíli, kdy se nikdo nesměje, a když se napije, je hrozně vlezlý. Celých dvacet let ale dělá i jiné věci, kvůli kterým mu odpustím i ty předešlé: nosí mi kytky, i když nemám žádný svátek nebo narozeniny, a každé ráno mi při odchodu do práce řekne, že mě miluje, a dá mi pusu.

     

  • 3. Iva, 42 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Když jsem si svého manžela brala, netušila jsem, že některé zlozvyky muži raději před svatbou zamlčí. Můj muž nebyl jiný. Když jsem zjistila, že je líný cokoli dovést do konce, málem mě trefil šlak. Popostrkovat chlapa k něčemu, to je fakt hrozná věc. Abych mu ale nekřivdila, tuhle svou „lenost“ přebije svou galantností. Miluji ho za to, že mi vždycky otevře dveře, že mi pomůže do kabátu a že se prostě chová jako džentlmen.

  • 4. Eva, 36 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Rozčiluje mě, když můj manžel drobí všude po bytě a není schopen pochopit, že když si něco krájí, existuje na to prkénko a taky talířek, na který si to položí. Namazaný chleba položený na ubruse v kuchyni, to mě rozzuří doruda. Miluji ho ale kvůli tomu, že mi každý den zavolá z práce a zeptá se mě, jak se mám, a každý den mi pošle e-mailem krátkou básničku. A dělá to už deset let!

  • 5. Jitka, 28 let

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Od prvního rande vím, že můj partner prostě chodí pořád pozdě. Nedochvilnost je ovšem návyk, který se odstraňuje velmi těžko. Neřekla bych ale, že by to byl signál toho, že je sebestředný, ale spíše toho, že si moc neumí zorganizovat život. Kolikrát jsem si říkala, že už toho mám plné zuby a dám mu kopačky, ale když on je zase roztomilý jinak. Třeba v tom, že nám každý víkend uvaří nebo vymyslí celodenní program na neděli. Nikdy se s ním nenudím, i proto mu odpustím i tu nedochvilnost.

     

  • 6. Klára, 34 let

    3124972:gallery:true:true

    Nesnáším z celé duše, když můj přítel není schopen po sobě uklidit vyžehlené oblečení do skříně a jen to tak pohodí na postel. O pohozených špinavých ponožkách ani nemluvím, už prostě jen chodím a sbírám je po celém bytě a házím do koše se špinavým prádlem. Jsme spolu pět let, a ještě se nestalo, že by to udělal sám od sebe. Přesto ho miluji, třeba kvůli tomu, že se nestydí za své city a je ochoten se mnou mluvit o svých problémech.

     

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jaký mají ženy všeobecně vztah k penisu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • 7. Darina, 43 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Manželé jsme dvanáct let, a ještě jsem si na některé manželovy zlozvyky nezvykla. Když si stříhá nehty, nikdy je po sobě nezamete, když si čistí uši vatovými tyčinkami, vždycky je nechá použité na umyvadle. A když se osprchuje, mokrý ručník nechá pohozený na zemi. Uf. Ale je skvělý táta, věnuje se dětem víc než jiní chlapi, učí se s nimi, hraje s nimi fotbal a chodí s nimi do kina. A mě každý večer v posteli obejme a řekne mi, že jsem to nejlepší, co ho v životě potkalo. Kdo by mu ty pitomé nehty na zemi neodpustil?

  • 8. Kateřina, 35 let

    Vztahy
    Autor: shutterstock

    Když jsme spolu začali chodit, myslela jsem, že některé partnerovy návyky hravě odstraním. Kdepak. Jsme spolu už šest let, a pořád nedá dolů prkénko na WC a pořád ho občas přistihnu, jak čurá po večírku do umyvadla. No a co, kromě toho je jinak fajn chlap. Zavolá, když se zdrží v práci, když jede domů dřív než já, zeptá se, jestli nemá něco koupit, a dává mi najevo, že mě má rád. Mimochodem, a to prkénko – zjistila jsem, že je to celkem fuk.

     

  • 9. Marie, 26 let

    ...
    Autor: Shutterstock

    Můj přítel neustále používá můj zubní kartáček a taky si pije z mého hrnku. Na to jsem fakt děsně alergická. Neustále ho na to upozorňuji, ale on mi vždycky řekne, že mu to prostě nepřijde, protože to doma taky dělali. Nevím, jestli ho to odnaučím, každopádně mě to vytáčí. Ovšem miluji ho za to, že co slíbí, to splní. Nikdy se ještě nestalo, aby v tomto směru zklamal.

  • 10. Zuzana, 39 let

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Jsem s manželem devět let, máme dvě malé děti a dost mi vadí, že používá velmi často vulgarismy. Pracuje v ryze mužském kolektivu, kde zřejmě pro ostřejší výrazy nechodí daleko. Tam ať si říká, co chce, ale doma před dětmi by fakt nemusel. Na druhou stranu je to muž, který se nebojí vzít do ruky kladivo, sekačku či opravit, cokoli se doma rozbije. Nevolá hned pro pomoc řemeslníky, tvrdí, že každý chlap by se měl pokusit o opravu nejdřív sám. Je mou oporou a vím, že kdyby bylo potřeba, postaví se celému světu.

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.