Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jakých je 50 odstínů temnoty? Ještě víc sexu než minule!

8. února 2017 | 06:00

Konečně jsme se dočkaly! Zítra má ve zdejších kinech premiéru film Padesát odstínů temnoty, druhé pokračovaní erotického románu, který po celém světě bourá žebříčky oblíbenosti. Už máte zamluvené sedadlo v kině? Naše redaktorka se z něj právě vrátila a film byl ještě žhavější, než očekávala.

Padesát odstínů temnoty se opět točí okolo vztahu Christiana Greye a Anastasie Steele, to je jasné! Ale do hry vstupuje několik nových postav v čele s Kim Basinger (63) alias paní Robinson, která Christiana uvedla do tajů praktik BDSM. Další novou postavou bude šéf Anastasie, který si na ni dělá zálusk a na kerého Christian pekelně žárlí.

Obě tyto postavy to naším hrdinům vůbec nedělají jednoduché a několikrát dojde k situacím, které nebudou příjemné nikomu ze zúčastněných. Nejvíc ale Anastasii a Christiana potrápí jedna z jeho bývalých subinek, která nedokáže pochopit, proč má Anastasie privilegia, která ona neměla. Jak to dopadne, když na Anu vytáhne pistoli? Podaří se ji Christianovi zkrotit? A ustojí to Anastasie? Na to si budete muset zajít do kina.

Video se připravuje ...
Druhý trailer k filmu Padesát odstínů temnoty nabízí mnohem víc sexu, romantiky, ale i temnoty • VIDEO: youtube.com_fiftyshadesworld/bpž

Co vám ještě můžeme prozradit je skutečnost, že v druhém díle oblíbené trilogie si užijete mnohem víc sexu, než v prvním filmu. A to se Christian s Anou domluvili, že tentokrát už žádné smlouvy a žádná pravidla. Díky tomu také uvidíte mnoho ze sexy vyrýsované postavy Jamieho Dornana a ostatně i Dakota Johnson ukáže na plátně téměř všechno. 

Video se připravuje ...
Jamie Dornan • VIDEO: Youtube.com/TeamCoco/BPŽ

Jamie Dornan se minulý týden v talkshow Conan Wednesday Night opravdu zapotil, a to ne jenom kvůli všetečným otázkám moderátora. Obecenstvu předvedl, jakým trikem oslňuje na mejdanech, a vysvětlil, jak se tento trik stal vlastně součástí fitness režimu Christiana Greye. Upozornění: po zhlédnutí videa budete Jamieho milovat ještě víc!

Autor: luh