Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

6 způsobů, jak si při sexu dělat dobře rukou

  • 15. listopadu 2016 | 06:00

    Ruce jsou dva šikovné nástroje, které nám nadělila matka příroda a které nás odlišují od ostatních živočichů. A to hlavně jejich obratnost. Používat se dají k ledasčemu. Samozřejmě také v sexu. Mnoho žen se zdráhá si s jejich pomocí samy činit potěšení, ale to je veliká škoda. Možná nevíte, kam s nimi. Tak se pojďme podívat, co všechno je možné s nimi provádět. Bude se vám to líbit! 

  • Veďte svého partnera


    Autor: shutterstock
    Při sexu položte své ruce na partnerovy v okamžiku, kdy bude dělat něco, co se vám líbí, nebo ho rovnou jemně naveďte na místa, ukažte mu, jak a s jakou intenzitou je má dráždit. Také převzít iniciativu a ukázat mu, že víte, co se mu líbí, je velice sexy a vy si můžete užívat celý proces od A do Z.


  • Laskejte se


    Autor: Foto: Robert Kleich
    Můžete si hrát s vlastními bradavkami, lehce je štípat, třít mezi prsty, hladit celá prsa nebo je mačkat k sobě, jakákoli takováto aktivita bude mít vliv na vaše vzrušení. Je vědecky dokázáno, že stimulace bradavek je propojena s klitorisem, podpořte tedy partnerovo snažení a hrajte si se svými prsy.


  • Dejte si pauzu


    Autor: shutterstock
    Během této pauzy se zaměřte na masturbaci. Uvelebte se tak, aby na vás partner viděl, a dělejte si to tak, jak jste zvyklá, když se nikdo jiný nedívá. Jemu to poskytne nový pohled na to, jak chcete, aby se vás dotýkal, a jelikož muži reagují na vizuální podněty, bude ho to nesmírně vzrušovat.
  • Používejte sexuální hračky


    Video se připravuje ...
    Jak si vybrat vibrátor? Specialistka vám ukáže ten správný pro vás! • VIDEO: Adam Balažovič
    Malý vibrátor, který slouží pro vnější stimulaci klitorisu, může posloužit i na jiných místech na těle. Všude tam, kde víte, že vás vzrušují dotyky, se postupně dotýkejte vibrátorem. Během sexu vám to jen znásobí vzrušení.


  • Nastavte si polohu


    Autor: Shutterstock.com
    Pokud v poloze, kdy ležíte na zádech a váš partner do vás proniká, nejste zcela spokojena, použijte ruce a změňte úhel. Pokud si totiž podložíte rukama zadeček, bude do vás partner moci pronikat hlouběji a jiný úhel zase pomůže při lepší stimulaci bodu G.
  • Stimulujte klitoris


    Autor: sh
    Zřejmě nejlepším místem, kam může žena při sexu položit své ruce, je její vlastní klitoris. Jeho stimulace je totiž nezbytná pro vyvrcholení devadesáti procent žen. Mnohdy vám klitoris laská váš partner, ale jsou polohy, ve kterých je pro něj náročné dělat obojí – pronikat do vás, a ještě dráždit klitoris. Není nic jednoduššího než mu trochu pomoci, oceníte to oba dva.

     

Diskuse ke článku
.