Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pomoc, sex! Skutečné ženy se svěřily, kdy se mu radši vyhýbají

  • 5. listopadu 2016 | 06:00

    I ta největší dračice a fanynka sexu dá občas přednost čokoládě, spánku, filmu nebo zírání do stropu před milováním s mužem. Kdy uděláme cokoli, jen abychom nestrávily večer sexem?

  • Jana (49)


    Po porodu jste často tak unavená, že na sex nemáte ani pomyšlení
    Autor: shutterstock.com
    Kdykoli jsme pohádaní. Nevím, který chlap vymyslel pojem „udobřovací sex“, ale je to absolutní nesmysl. Možná to může fungovat úplně na začátku vztahu, ale málokterá z nás má chuť se milovat ve chvíli, kdy by partnera nejradši vzala válečkem na nudle po hlavě. Alespoň já to tak mám.

  • Simona (32)


    Autor: shutterstock.com
    Během dvou let se nám narodily dvě děti. Umíte si představit ten frmol, když byly malé. Když tehdy přišel můj manžel s návrhem na sex, udělala jsem mu hysterickou scénu, že jsem tak unavená, že jsem ráda, že dojdu do ložnice, natož abych se milovala. Nechápala jsem, že nechápe, jak moc orvaná jsem. Jediné, co jsem tehdy mohla v posteli dělat, byl spánek. Naštěstí tohle už mám za sebou, jinak by se se mnou muž asi rozvedl. Dcerám je dnes 12 a 10 let a já jsem víc v klidu a hlavně spím krásných osm hodin denně.

  • Lada (27)


    3015521:gallery:true:trueNevím, jak to dělají baculaté ženy, ale když jsem před pár lety přibrala deset kilo, odmítala jsem se před přítelem svléct, a když to šlo, z milování jsem se vykroutila. Představa, že uvidí ty hrozné špeky, na mne fungovala jako brom na chlapy. Fakt se mi nechtělo. Dnes sice ještě nejsem na své původní váze, ale nějak jsem se se svým tělem srovnala a připadá mi docela hezké. A se smířením sama se sebou se mi vrátila i chuť na sex.

  • Petra (57)


    Video se připravuje ...
    Expertka ze sex shopu radí jak si vybrat správnou erotickou hračku • VIDEO: Adam Balažovič
    Těch situací bylo víc, ale nejhůř jsem se přemlouvala k milování s manželem během klimakteria. Tehdy už jsem si řekla, že to zabalím a skončím s erotickým životem, ale když jsem viděla, jak to mého muže trápí, rozhodla jsem se nechuť přemoct. Trochu mi pomohly hormony a trochu asi i strach z toho, že přijdu o muže svého života. Je pravda, že už nemám z tělesných hrátek takový požitek jako kdysi, ale beru je jako projev lásky. Taky fajn, ne?

  • Vlasta (62)


    Autor: Shutterstock
    Nevím, jestli jsem správný typ na odpověď na takovou otázku, protože mne sex bavil asi jen do třiceti let a pak bych se bez něj klidně obešla kdykoli. Nevím, co na něm všichni mají. Možná je to i tím, že jsem se svým mužem pětačtyřicet let. To vás prostě takové věci přestanou bavit.

     

Autor: MAJ
Diskuse ke článku
.