Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Gábi se nebojí zeptat: Jak se mužům zalíbit? Chce to jednoduchý trik!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
1. září 2016 | 06:00

To, jak na nás ženy muži pohlížejí jako na objekty své touhy, souvisí s mnoha podprahovými signály, které si ani oni sami neuvědomují. A i my ženy mnohé triky, kterými je chceme zaujmout, děláme mimovolně.

„Na muže kromě znaků plodnosti a kromě toho, aby jim žena voněla, působí ještě jedna věc. Ženské parfémy a krémy nevoní na každé ženě stejně. Nejdůležitější ingrediencí je osobní pach, tedy odorant, té dané ženy, který se s parfémem mísí. Stejný Chanel 5 bude mít na každé ženě trochu jinou vůni. V závislosti na osobním pachu pak může nebo nemusí být pro muže přitažlivá,“ objasnil nám opět sexuolog Petr Weiss.

„Ženy vylučují odoranty kolem dvorců bradavek, kolem vaginálního otvoru a také na temeni hlavy," pokračuje s vysvětlením odborník. Chtěla jste vědět, jak má žena zapůsobit? „Všimněte si amerických filmů, často končí tak, že hlavní hrdinka položí hlavu na mužné rameno svého hrdiny. Vypadá to hrozně dojemně a romanticky, ale ve skutečnosti: ona mu cpe své odoranty přímo pod nos!“ Aspoň tak to vidí profesor sexuologie!