Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Gábi se nebojí zeptat: Dělat, nebo nedělat drahoty v sexu?

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
8. září 2016 | 06:00

Jaký model chování by měla zvolit žena, pokud chce ulovit muže pro život, nám opět prozradil sexuolog Petr Weiss. Žádná z nás se podle něj nemusí učit flirtovat, máme to zakódováno od přírody, ale jak moc být otevřená nebo raději zdrženlivá, abychom zabodovaly?

„Určitě neexistuje univerzální recept, ale většina žen ví, co to je koketovat. Od nevinného hození očkem, které se žádná žena nemusí učit, protože to má vrozené, až po zakrývání klína, což značí cudnost. Ta je ovšem sexuálním signálem, který je vrozenou záležitostí a muže přitahuje. Normálního muže totiž pohled na otevřený ženský klín, obnažený, bez přípravy vůbec nevzruší. To vzruší pouze devianty. Takže cudnost a postupné sbližování má obrovský význam,“ vysvětlil nám profesor Weiss a ještě doplnil, proč je lepší dělat občas trochu nedobytnou.

„Muži uvítají ženu, která nedělá sexuálně drahoty a není sexuálně odmítavá, ovšem uvítají ji pro sex. Takovou ženu si nikdy nevyberou pro dlouhodobé partnerství. To by každá žena měla vědět. V každém muži se v hlavě okamžitě podvědomě vynoří, že žena, která mu takhle rychle podlehla, lehce podlehne i jiným mužům. Pro muže je největší hrozbou to, že bude muset celoživotně investovat do cizích genů. Výzkumy hovoří jasně, pět až dvacet procent dětí má jiného biologického otce, než je manžel matky, který je vychovává a chudák sám ani často netuší, že to dítě není jeho.“

Podívejte se na další videa ze seriálu Gábi se nebojí zeptat!