Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mnohonásobný orgasmus v šesti krocích: Perfektní návod, jak dosáhnout slasti

3. dubna 2023 | 06:00

Ženský orgasmus je věda. Ale pokud se muž naučí, jak ženu nejlépe udělat, není problém přivést ji i k mnohonásobným orgasmům. Co byste měla partnerovi naznačit, abyste si bouřlivý orgasmus už pokaždé užili oba?

Opravdu silné orgasmy jsou otázkou uvolnění a relaxace. Musíte být proto připravena pustit se do neznáma, přestat se kontrolovat a nechat se unášet. Mnohonásobné orgasmy jsou totiž otázkou mysli, protože – jak se říká – orgasmus ženy brzdí žena sama, pokud se nedokáže dostatečně uvolnit.

1. Vydržte alespoň 20 minut

Mužská výdrž je zásadním parametrem k uspokojení ženy. Průměrný muž vydrží mezi třemi až sedmi minutami, než vyvrcholí, kdežto ženy potřebují deset až dvacet minut. Dochází tedy k takovému časovému okénku. Na to můžete vyzrát předehrou, která bude orientována na vás. S tím souvisí další bod našeho návodu. 

2. Nepřemýšlejte nad orgasmem

Váš partner jistě nechce nic jiného, než abyste dosáhla orgasmu. Naplňuje ho to potěšením a vzrušuje ho vidět vás ve stavu totální euforie. Většina milenců je trpělivá a ráda věnuje ženám tolik pozornosti, kolik si zaslouží. Ženy samotné mají ale někdy problém s tím, tuto pozornost přijímat. Pokud si budete v duchu říkat „trvá mi to dlouho, už ho to musí unavovat“, potom na orgasmus – a tuplem na ten mnohonásobný – zapomeňte.

3. Zaměřte se na klitoris i na vaginu

Většina žen dosahuje orgasmu tím, že jim muž věnuje pozornost prsty nebo ústy, proto byste se měla ujistit, že ví, jak to funguje. Ukažte mu, jak to máte ráda, a pak ho nechte, ať objevuje a hraje si s vámi. Pro spoustu žen je bezkonkurenčně nejlepší kombinace orálního sexu a stimulace prsty uvnitř vaginy. Logicky – těmito způsoby se vám dostává dvojí stimulace. To vás k prvnímu orgasmu dovede zaručeně.

4. Mluvte, klidně i sprostě

Zatímco muži jsou orientovaní velmi vizuálně, my, ženy, se snadněji vzrušíme pomocí dotyků a zvukových vjemů. Proto byste v posteli rozhodně neměli mlčet! Slastné sténání je povoleno nejen ženám, ale i mužům. Navíc – pokud vám partner při sexu bude šeptat, jak jste krásná a jak ho pohled na vás vzrušuje, nebo klidně i něco peprnějšího, bude se vám orgasmů dosahovat zaručeně mnohem snadněji.

5. Po orgasmu si odpočiňte

Po prvním orgasmu byste si měla chvilinku vydechnout. Když jste vzrušená, máte možná, jako mnoho lidí, tendenci zadržovat dech nebo dýchat velice mělce. Pokud se naučíte prohloubit dýchání, pravidelné výdechy a nádechy vám pomohou prohloubit vaše sexuální potěšení.

6. Jak vyvrcholit při souloži?

Jakmile si dáte chvilku pauzu, pokračujte pohlavním stykem. Až bude partner uvnitř, nepřestávejte stimulovat také klitoris. Je jen opravdu málo žen, které dokážou vyvrcholit pouze z vnitřní stimulace. Vaginální orgasmy jsou otázkou totálního uvolnění, nebojte se, že se počuráte, pokud máte to nutkání. Uvolněte se a poznáte pocit, který vám vyrazí dech. Jakmile víte, jak na to, nebrání vám nic v tom, orgasmy během jedné sexuální seance ještě rozmnožit.

VIDEO: Sex expertka radí a názorně ukazuje, jak dosáhnout slasti.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ