Neměla peníze na fitko, a tak jako závaží používala děti. Její proměna vám vyrazí dech

Neměla peníze na fitko, a tak jako závaží používala děti. Její proměna vám vyrazí dech
Foto: profimedia.cz
24. listopadu  2023 
 06:00

Poté, co se šestadvacetiletá Cassie Morrison stala dvojnásobnou maminkou, se její váha vyšplhala na 107 kilogramů. Na fitko neměla peníze, a tak se rozhodla začít cvičit doma a zapojit své děti. A to se ukázalo jako ten nejlepší nápad. 

Každá maminka ví, jak je s dětmi náročné najít alespoň chvilku sama pro sebe. Být neustále v jednom kole si často vybírá svou daň v podobě přibírání na váze. Cassie vždy patřila mezi dívky, které měly nějaké to kilo navíc. Snažila se hubnout, ale nikdy nedosáhla požadovaného výsledku. Během druhého těhotenství se projedla ke 107 kilům a už se na sebe nedokázala ani podívat. „Úplně jsem to vzdala. Nedošla jsem ani ke svým rodičům, aniž bych se zadýchala. A to bydlí 10 minut chůze ode mě. Pochopila jsem, že takhle se žít nedá,“ uvedla mladá žena. 

VIDEO: Podcast Restart: Když hubnou ženy, mělo by to vypadat jinak, říká odbornice.

Video se připravuje ...
Podcast Restart: Když hubnou ženy, mělo by to vypadat jinak říká odbornice • VIDEO: Videohub

Už se nechtěla dál stydět za svůj odraz v zrcadle, a proto dala nezdravým pochutinám definitivně sbohem a začala cvičit. Jako matka dvou dětí si ale nemohla dovolit drahé členství ve fitku, a proto začala cvičit doma. Zapojila také své dvě děti – dvouletou Rubie a čtyřletého Brodena. „Nikdy jsem si nemohla dovolit ani závaží, ale opravdu jsem chtěla zhubnout. Takže zapojit mé děti bylo to nejlepší,“ dodala. Cassie s nimi dělala například dřepy, výpady a zvedala je při posilování rukou. Nejenže to pro obě děti byla zábava, ale brzy se dostavily také výsledky. Za dva roky dokázala sama zhubnout o neuvěřitelných 44 kilogramů!

Přestože mnoho lidí cvičení doma nebaví, Cassie si ho nemůže vynachválit. „Tím, že všechno dělám doma, mohu cvičit vlastním tempem. Nikdo na mě netlačí. Lidé podceňují cvičení doma. Můžete být opravdu kreativní a zvládnete toho hodně,“ řekla. Dnes váží mladá žena 63 kilogramů a ve svém těle nemůže být spokojenější. Na její neskutečnou proměnu se podívejte ve fotogalerii.

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji