Matka s dcerou zhubly dohromady přes 90 kilogramů! Neuvěříte, co jim k tomu pomohlo

Matka s dcerou zhubly dohromady přes 90 kilogramů! Neuvěříte, co jim k tomu pomohlo
Foto: instagram.com/just.jme.allison, instagram.com/calijean_
11. září  2022 
 06:00

Při shazovaní nadbytečných kil je potřeba opravdu silné vůle, odhodlání a trpělivosti. Kromě toho se však k hubnutí hodí také parťák, o kterého se můžete opřít a který vám dodá sílu v okamžiku, kdy to budete chtít vzdát. Důkazem, že ve dvou se to lépe táhne, je Jaime Alisson a její dcera Calista. Společně dokázaly zhubnout neuvěřitelných 90 kilogramů. Jak to dokázaly?

Při pohledu na Američanku Jamie a její dceru Calistu by vás ani ve snu nenapadlo, že tyto ženy ještě před pár lety trápila obezita. Obě jsou krásné a fit, ale své vysportované postavy nemají zadarmo. Před pár lety si společně daly novoroční předsevzetí - rozhodly se zatočit se svými kily navíc. Jamie tušila, že pokud se bude ve svém těle cítit dobře, zlepší se i její psychický stav. Občas ji totiž přepadávaly depresivní nálady. Calista nechtěla svou mámu nechat ve štychu a sama toužila po změně.

Video se připravuje ...
Od dětství jsem slýchala, že jsem tlusté prase, sebevědomí jsem si dodávala střídáním parterů • VIDEO: Videohub

Nečekejte ale, že trávily hodiny v posilovně a zvedaly těžké váhy. K fit postavám jim dopomohl jiný druh sportu a tím byl tanec, a to konkrétně jazzercize. O co se jedná? Taneční cvičení z 80. let 20. století kombinuje taneční choreografie různých stylů se sportovními aktivitami jako je například jóga, pilates, silový trénink a kickbox. Jedná se tedy o cvičení, u kterého se pořádně zapotíte, ale zároveň si užijete spoustu legrace. Když Jamie s Calistou s jazzercize začínaly, doufaly, že zhubnou alespoň pár kilo. Toto cvičení je ale naprosto pohltilo, přebytečné kilogramy rychlostí blesku ubývaly a najednou měly dohromady dole 90 kilogramů. "Jsem ráda, že jsme se na toto cvičení daly. Nejprve nás zcela pohltilo a pak nás úplně změnilo,“ říká Jamie.

Pravidelný pohyb a zdravý a vyvážený jídelníček se stal naprostou samozřejmostí jejich nového života. Obě jsou tak důkazem, že pevná vůle, motivace a vzájemná podpora dokáže zázraky. "Konečně miluji svůj odraz v zrcadle. Jsem pyšná na to, co jsme s dcerou dokázaly. Rozhodně to nebylo přes noc, musely jsme na sobě tvrdě pracovat,“ dodává Jamie.

Na jejich neskutečnou proměnu se podívejte ve fotogalerii:

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji