Vážila skoro 125 kilogramů. Neuvěříte, jak vypadá teď!

Vážila skoro 130 kilogramů. Dnes je o polovinu lehčí.
Foto: instagram.com
17. září  2017 
 06:00

Než se Christine Carter vydala na cestu za vysněnou postavou, vážila 125 kilogramů. Její velkou slabostí byla závislost na jídle. Přestože její odhodlání doprovázelo mnoho výkyvů a pádů, vždy se zvedla a dnes se může pyšnit skvělou postavou!

Její život se razantně změnil v roce 2014, kdy se rozhodla podstoupit bypass žaludku. Následující rok podstoupila Christine operaci, kdy jí byla odstraněna přebytečná kůže, a také si nechala vylepšit prsa. Může to znít jako jednoduchý návod, jak změnit své staré já, Christine se ale musela naučit nahlížet na jídlo jiným způsobem než doposud.

„Je to nejlepší pocit. Být hubená. Musela jsem ale změnit své stravovací návyky. Už jsem nemohla na jídlo nahlížet jako na řešení problémů nebo jako na odměnu. Bylo to těžké, ale kdybych tento zvyk nezměnila, nikdy bych se z toho začarovaného kruhu nedostala.“

Začala se více zajímat o to, co jí, a vyhýbala se fastfoodům. Začala si vařit a do svého programu zařadila také pohyb. Cvičení se tak stalo jejím odbourávačem stresu, při kterém nemusela na jídlo neustále myslet. Navíc díky pravidelnému pohybu získala skvělou formu a člověk by ani neřekl, že se na obrázku jedná o stejnou ženu. 

Christine je ale stále stejnou osobou, jakou byla na začátku. Naučila se ale, jak je důležité umět zmírnit stres, najít nové způsoby, jak se cítit dobře a neuchylovat se k jídlu. „Všechno je to v hlavě. Přesně tam člověk musí začít,“ uzavírá své vyprávění Christine. 

Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji