Teenagerce přezdívali "velrybo": Naštvala se a zhubla o 50 kilo!

Teenagerku přezdívali velrybo: Naštvala se a zhubla 50 kilo!
Foto: profimedia.cz
13. srpna  2017 
 06:00

Od mládí trpěla Kiersten Zimmerman nadváhou. Ve svých patnácti letech vážila téměř 110 kilogramů a často od svých vrstevníků slýchávala, že vypadá jako velryba. Teprve pětiletá holčička jí otevřela oči, když Kiersten řekla, že je tlustá!

Ve škole mladou Kiersten šikanovali a často se stávala terčem posměchu. Několikrát kvůli tomu plakala, ale nic s tím nedělala. Až do té doby, než jí pětileté dítě řeklo, že je tlustá. "Neměla jsem žádné sebevědomí ani motivaci. Obyčejná chůze pro mě byla těžká. Vždycky jsem se hrozně zadýchala. Bylo to jako noční můra," vzpomíná mladá dívka. 

Jednoho dne si uvědomila, že je na čase o změně přestat jenom mluvit, že musí pro to taky začít něco dělat. Začala jíst zdravě, chodit na procházky a navštěvovat posilovnu. A její váha začala postupně klesat. Její sebedůvěra rostla a Kiersten se cítila šťastnější a hlavně se přestala zajímat o to, co si o ní ostatní lidé myslí. Díky posilování se na jejím těle začaly rýsovat svaly a dnes se může pochlubit opravdu skvělou postavou!

Rozhodla se svůj příběh sdílet s ostatními prostřednictvím sociálních sítí, kde sdílela své fotografie před proměnou a po ní. "Měla jsem pocit, že by se můj příběh mohl stát inspirací pro ostatní. Chtěla jsem všem ukázat, že člověk dokáže cokoliv," vypráví Kiersten. Její dřina se vyplatila. Dnes váží o padesát kilogramů méně, ve svém těle se cítí konečně šťastná a do podoby velryby má opravdu daleko. 

Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji