Za rok zhubla 75 kilo! Vadilo jí, že se začíná podobat svému obtloustlému psovi

Lucy Insley a její fenka Gracie. Díky fotce (vlevo) si uvědomila, že ona i její pes jsou velmi obézní. Proto zhubla 75 kilo! A hodlá ještě dalších 10 shodit!
Foto: profimedia.cz
25. července  2015 
 07:30

Každý, kdo se někdy pokoušel zhubnout, ví, že bez správné motivace je úspěch nejistý. Své o tom ví i Lucy Insley (35), která vážila neuvěřitelných 145 kilo. Jak se jí tedy podařilo zhubnout na polovinu své váhy? Když si uvědomila, že vypadá stejně jako její extrémně obtloustlý mops Gracie.

Kdysi byla Lucy schopna sníst celý velký dort sama. To se samozřejmě podepsalo na její váze.
Autor: Facebook

 

"Nebudu lhát. Nebylo to vůbec snadné. Teď se však cítím – ale i vypadám – velmi dobře! Kdysi jsem byla schopná sníst klidně celý dort úplně sama. Každý den jsem buď jedla ve fast foodech, nebo si jídlo smažila a pak jsem ho zmrazovala, abych ho mohla jíst hned, jak budu mít znovu hlad," přiznává Lucy.

 

Začala přibírat už jako teenager, ale příliš si to neuvědomovala. Že je doopravdy obézní, si uvědomila ve chvíli, kdy uviděla fotku, na níž chová Gracii, svou milovanou fenku mopse, která také měla nějaké to kilo navíc.

Pohled na jejich společnou fotku a následný kritický pohled do zrcadla stačily, aby Lucy radikálně změnila svůj i Graciin jídelníček.  Obě začaly hubnout. Fungovalo to! Po roce shodila Lucy neuvěřitelných 75 kg a její pes dvě kila!


Chodily jen pro sladkosti

V minulosti Lucy s Gracií společně ušly maximálně tak 400 metrů. Chodily totiž do nedalekého obchodu, kde "si kupovaly" sladkosti. Nezdravé stravovací návyky, společně s nedostatkem pohybu, měly za následek, že Lucy trpěla velkými bolestmi zad. Byly to právě i její zdravotní problémy, které přispěly k rozhodnutí, že zhubne.

Dnes raději chodí na dlouhé procházky do parku, díky kterým sklízejí plody svého úsilí. Obě tyhle společné každodenní vycházky skutečně milují a užívají si je.

"Když si na sebe vezmu džíny, které jsem kdysi nosila, připomene mi to, jak daleko jsem došla. Teď jsem více sexy," říká Lucy.
Autor: profimedia.cz
Randí a posiluje

Lucy je navíc ráda, že mohla obnovit i svůj šatník. Je totiž velká parádnice. "Když si na sebe vezmu džíny, které jsem kdysi nosila, připomene mi to, jak daleko jsem došla. Teď jsem více sexy. Dokonce občas chodím i na rande! Bohužel práce v pečovatelském domě a chození do posilovny mi zabírají tolik času, že na muže skoro nemám čas," usmívá se sympatická žena.

Pes je moje inspirace i podpora

Lucy chce zhubnout ještě devět kilo, aby dosáhla své vysněné váhy. "Gracie je moje jediná a veškerá inspirace. Velmi ji miluji, je to moje hvězda, která mě nikdy nenechala ve štychu. Jsme na sebe obě vzájemně velmi hrdé," říká.

Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji