Zhubla o 5 velikostí! Jsi tlustá a odporná, řekl jí první manžel

Liz teď vypadá báječně. Nevzhledné tukové polštářky jsou pryč a ona překypuje znovunabytým sebevědomím.
Foto: profimedia.cz
22. února  2015 
 06:00

Která nevěsta by nechtěla v tak důležitý den vypadat skvěle? Mít sexy šaty, nechat se přenést přes práh. To, že jde o svatbu druhou, není vůbec překážkou. A když to ještě děláte natruc exmanželovi, jde to téměř samo. Liz Kerslake (39) je toho živoucím důkazem. Dokázala totiž shodit 33 kilo.

Nikdy nepatřila k nejhubenějším, ale nebyla ani nijak zvlášť silná. Hodně se pohybovala, s přáteli stále něco podnikala. Pak se ale provdala za prvního muže, zpohodlněla a začala tak nějak nenápadně přibírat. A když si před dvěma lety devětatřicetiletá Liz Kerslake stoupla na váhu, zjistila, že váží skoro devadesát kilogramů.

 

Začala být zoufalá. Cítila se nežádoucí a ošklivá. Sebevědomí měla na bodu mrazu. Nemalou měrou k tomu přispěl i její tehdy už bývalý muž, když ji nazval "tlustou a odpornou". Liz se rozhodla jednat. Velkou motivací bylo i to, že ji čekala svatba s novým přítelem.

Přihlásila se do hubnoucího programu a za pomoci odborníků radikálně změnila dosavadní jídelníček. Toasty z bílého chleba s máslem a medem nahradila proteinovým koktejlem, večeře z fast foodu kouskem dušeného kuřete nebo ryby se spoustou zeleniny. Na oblíbené víno si musela nechat zajít chuť.

 

"Nikdy jsem nejedla moc. Dokonce jsem nikdy ani nesvačila. Vždycky jsem si myslela, že jím vlastně hodně málo, ale přesto mi moje váha stoupala," říká Liz. "Teď už ale vím, co skutečně funguje. Musela jsem opravdu radikálně snížit svůj příjem sacharidů a zaměřit se na zvýšení příjmu bílkovin," dodává.

 

Už za dva týdny byly znát první výsledky. A za pár měsíců už šťastná nevěsta mohla obléknout šaty, které byly o pět velikostí menší než ty, které nosila předtím. Teď od svatby uplynulo už devět měsíců, ale Liz si svou tvrdě vybojovanou figuru stále drží.

Na své druhé svatbě chtěla Liz vypadat skvěle. A podařilo se jí to.
Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji