Zhubnu v dubnu: Projekt Buď fit a výzva pro vás

Projekt Buď fit a výzva pro vás
Foto: archiv
14. dubna  2023 
 06:00

Zatímco účastnice našeho projektu postupují krůček po krůčku ke svému cíli a spokojenějšímu já, máme pro vás výzvu s každoroční kampaní komplexního programu The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Přichází Huben, měsíc ztracených kil!

A co naše účastnice?

Kamila Kosová, Katka Vydrová Dvořáková a Verča Škodová mají za sebou v rámci projektu Buď fit jak úvodní konzultaci, tak i několik prvních týdnů v komplexním výživovém programu The 1:1 Diet. Každá má svého osobního poradce nebo poradkyni, a kromě nich jim motivaci na prvním workshopu SUPER TĚLO předaly i účastnice z minulého ročníku projektu. Do Prahy za nimi dorazily dvě z trojice, Táňa Cikánková a Nicole Gusarenko. Holkám se minulý rok podařilo projít obrovskou proměnou a svou hmotnost si udržely. Protože je projekt bavil, zažily v něm spoustu nových věcí, a navíc se spřátelily, klidně by si ho daly celý znovu!

Na workshopu se ale Kamila, Katka a Verča dozvěděly hodnotné informace také o samotném stravování a zdravém životním stylu. Ty jim v rámci přednášky předali výživoví poradci z programu  The 1:1 Diet, Ing. Lukáš Vrána a Sabina Loduhová. Redukce hmotnosti a změna životního stylu ovšem začíná v hlavě, proto se účastnice mohly seznámit i s psychoterapeutkou Mgr. Alexandrou Schneider Hrouzkovou, Ph.D. Rozhovor s psychoterapeutkou, s výživovými poradci i s účastnicemi minulého ročníku projektu Buď fit můžete sledovat na sociálních sítích @casopisdieta, @bleskprozeny a @spolukiladolu, kde s vámi po celý rok budeme sdílet spoustu bonusových materiálů. Můžete se tak klidně pustit do vlastní proměny!

Zhubnu v dubnu

Huben je pravidelnou každoroční akcí komplexního výživového programu The 1:1 Diet a funguje na základě hesla Spolu kila dolů! Na hubnutí totiž nebudete sami, váš osobní poradce se postará, abyste naprosto přesně věděli, jak na to, a přidá pořádnou porci motivace.

V rámci akce „Huben“ získáte TÝDEN HUBNUTÍ ZADARMO! Mohou se přihlásit jak stávající klienti, tak i úplní začátečníci, kteří se k programu The 1:1 Diet právě v tomto období nově připojí, a ušetří tak až 1869,- Kč.

Jak získat týden programu The 1:1 Diet zdarma?

1) V termínu od 1. 4. do 30. 4. 2023 se zaregistrujte přes webový formulář do výzvy Huben na www.spolukiladolu.cz. Následně Vás kontaktuje výživový poradce a domluvíte si konzultaci. Během vstupní konzultace výživový poradce posoudí váš celkový zdravotní stav a zjistí všechny důležité hodnoty. 

2) Na základě vstupních údajů pro vás výživový poradce vybere správný Krok programu, sestaví vám jídelníček na míru a doporučí vhodnou pohybovou aktivitu. Zároveň si vyberete produkty na následující 2 týdny. 

3) Po 2 týdnech absolvujete kontrolní konzultaci (konzultace může být i po týdnu, záleží na domluvě), kde se svým výživovým poradcem zhodnotíte své úspěchy a zkušenosti. Svého poradce můžete samozřejmě s důvěrou kontaktovat s jakýmkoli dotazem kdykoliv během programu. 

4) Na kontrolní konzultaci si vyberete určený počet produktů na 3. týden podle svého doporučeného jídelníčku v daném Kroku programu a rovnou získáte 4. týden programu a produkty The 1:1 Diet pro tento týden ZDARMA.  

Jak funguje samotný program The 1:1 Diet

Úzká spolupráce s výživovým poradcem: Komplexní výživový program je založený na hubnutí pod dozorem zkušeného výživového poradce. Ten je vám k dispozici na pravidelných schůzkách, ale také po telefonu nebo na e-mailu, kde se na něj můžete kdykoliv obrátit pro radu. Je vám průvodcem, mentorem a snaží se vás na cestě k redukci hmotnosti a jejímu následnému udržení průběžně motivovat.

Výživový plán na míru

Po podrobné konzultaci sestaví výživový poradce přesný jídelníček na míru přizpůsobený vašim individuálním potřebám. Zařadí také doporučení na pohybovou aktivitu podle vašich aktuálních možností. Výživový plán má celkem tři fáze, a to přípravnou, redukční a stabilizační. To je velmi důležité pro osvojení si zdravých stravovacích návyků a celkovou pozvolnou změnu životního stylu, díky čemuž se naučíte jíst tak, abyste se vyhnuli jojo efektu. 

Nutričně vyvážené produkty

Tvoří třetí a poslední pilíř výživového programu The 1:1 Diet, který si na vlastní výrobě klinicky ověřených produktů zakládá. Obsahují vysoce kvalitní bílkoviny z mléka a jsou tak pro organismus velmi dobře využitelné. Zároveň je v nich zahrnuto celé spektrum potřebných vitaminů a minerálů. Tato chutná a nutričně vyvážená jídla pomohou hlavně v začátcích při hlídání správného poměru živin a energie. Všechny pokrmy lze připravit snadno a rychle, několik produktů je zároveň „ready to eat“, takže je možné mít je kdykoliv po ruce.

Autor: REDAKCE

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji