Výzva 100 dní: Po dvou týdnech už jsou vidět malé výsledky

Video se připravuje ...

Foto: Videohub/BPŽ
26. února  2022 
 06:00

Takže máme za sebou čtrnáct dní ze stovky, kdy jsem se rozhodla vyzkoušet, jak moc se ukáže na těle, když sto dní nebudu pít alkohol, budu pravidelně cvičit a jíst zdravě. Měla jsem nádherně našlápnuto, makala jako šroub a bohužel se mi stalo to, co mnohým v posledních dvou letech. Mé snažení na chvíli zmařil covid. V každém případě malý výsledek tu byl.

Naběhla jsem na pravidelný režim dvou cvičení s Blankou a pak kardio o víkendu. Jeden víkend jsem dala dvacet kilometrů na běžkách, a než mě položila nemoc, tak jsem sportovala ještě tři dny na slovenských horách v Donovalech. Park Snow Donovaly byl opravdu snový. Dala jsem si tři dny zimních sportů od snowboardu přes skialpinismus a běžky až k třešince na dortu, kterou byl paragliding!

Nepití alkoholu mi kupodivu nedělá takové problémy, jako jsem si myslela, horší je to s ovládnutím chutí. Dříve jsem na sladké tolik nebyla a nevím, jestli je to absencí cukru z alkoholu nebo čím, ale mám opravdu strašné chutě na sladké. Po čtrnácti dnech jsem stoupla na váhu a tam velký rozdíl nebyl, pouhé půlkilo. Ovšem jak mi radila trenérka Blanka Carlsson, je dobré se měřit! Na centimetrech jsem totiž zaznamenala úbytek, a to téměř v každé partii cca po centimetru – takže jupí, to dodá člověku motivaci.

Jakou potřebujete výbavu do fitka?

Video se připravuje ...
Výzva 100 dní: Trenérka radí, na co si dát pozor při výběru oblečení na cvičení! • VIDEO: Linda Štrobachová

V dnešním videu Blanka mluví o důležité výbavě, kterou je třeba si pořídit, když se rozhodnete cvičit. Jednoznačně jsou to kvalitní boty, sportovní podprsenka a oblečení, které není jen hezké, ale také funkční. „Strašně často se mi stává, že si klientky kupují oblečení jen kvůli tomu, že jim sluší, ale nakonec ve fitku zjistí, že absolutně nevyhovuje potřebám,“ vysvětlila Blanka. Je také důležité o funkční prádlo jinak dbát, největším nepřítelem je aviváž! Takže pozor, ta totálně zlikviduje veškerou funkčnost vlákna, a tím vyhazujete své peníze oknem! Samozřejmě že se dá pořídit pěkné, a ještě funkční oblečení, vždyť je jasné, že chceme, aby nám to ve fitku i slušelo, když už nám tváře rudě září a mnohé z nás se i potí!

Jsem zvědavá, jak moc mi covid a s tím spojený více než týden bez pohybu zamávají s fyzičkou a dosavadními výsledky. Sledujte další díl, který vyjde opět za dva týdny!

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji