Jarní očista s KetoMix

Jarní očista s KetoMix
Prezentace klienta
  23. února  2021 
 00:00

Nedaří se vám hubnout? Máte špatnou pleť a vlasy, lámou se vám nehty? Cítíte se bez energie a chuti do života, jste nervózní nebo vás pořád něco bolí? Přemýšlíte, čím to může být? Za vším mohou být jedovaté toxiny, které máte uloženy ve vašem těle.  

Po dlouhé zimě, a zejména teď, v době, kdy je všechno jinak, se můžete cítit vyčerpaní, bez energie a chuti do života. Vinu můžete přisoudit nejen aktuálnímu dění a střídavému počasí, ale často i škodlivým látkám, které se ve vašem těle nahromadily. Jaro je symbolem života, nových začátků a změn. Je ideálním obdobím, kdy své tělo detoxikovat, cítit se lépe a u toho třeba také shodit nějaké to kilo.

Proč své tělo detoxikovat

Úleva přetíženého organismu - to je hlavní důvod, proč byste se měli do detoxikace pustit. Očista organismu souvisí především se změnou životosprávy - obzvláště pak změnou stravy. Neznamená to však hladovění. Každý člověk je individuální a každému vyhovuje něco jiného. Na druhou stranu, správná detoxikace má stejná pravidla pro všechny.

Autor: Opravdové hubnutí

Žádné hladovění, jen správně zvolené stravování

Možná byste společně s pročištěním organismu chtěli také zhubnout. Zapomeňte na drastické diety a dramatické hladovky a pojďte si představit smysluplnou formu stravování, po které zhubnete a budete se cítit lehce a zdravě. Česká proteinová dieta KetoMix vám s tím pomůže. S proteinovými jídly, které dorazí až k vám domů, ze svého jídelníčku vyřadíte sacharidy. Tělo tak místo nich začne zcela automaticky využívat ketony, to jsou látky, které si vyrobí z vlastních tukových zásob. Nemusíte se tedy bát ztráty energie. Tělo si jí bude vytvářet jinak a vy budete pohodlně a rychle hubnout. Nezapomeňte ani na tablety KetoMix Detox, které vám, ať už spolu s dietou nebo bez ní, pomohou vaše tělo vyčistit.

KetoMix dieta vám poskytne jídla na celou dobu hubnutí. Ta obsahují vitamíny, minerální látky i vlákninu a jsou zcela bez přidaných glutamátů a chemických přísad. Podívejte se na www.ketomix.cz, kde najdete všechny potřebné rady i informace.

Autor: Opravdové hubnutí

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji