Dva měsíce s KetoMixem: Vybraly jsme pět žen, které si vyzkouší dvouměsíční zeštíhlující kúru

Dva měsíce s KetoMixem: Vybraly jsme pět žen, které si vyzkouší dvouměsíční zeštíhlující kúru
Foto: istock.com
3. srpna  2020 
 20:01

Před nedávnem jsme vyhlásily výzvu, ve které jste se mohly zapojit do našeho dvouměsíčního projektu s nízkosacharidovou proteinovou dietou a na jejímž základě jsme vybraly 5 žen, které získaly produkty KetoMix na dva měsíce. Účastnice s námi během této doby budou sdílet průběh svého hubnutí a nakonec je nalíčí a nafotí profesionálové v našem redakčním ateliéru.

Co je KetoMix?

KetoMix funguje na principu ketonové diety, který spočívá v tom, že si díky speciálně upravenému jídelníčku navodíte stav ketózy, což zjednodušeně řečeno znamená, že tělo začne spalovat tuky místo rychlých cukrů, jejichž přísun mu dietou omezíte.

Bára, 27 let

Bára v současné době při výšce 158 cm váží 61 kg a ráda by se za dva měsíce dostala na svou vysněnou váhu 50 kg. Vyzkoušela už spoustu různých cest, ale za největší překážku považuje svůj ne příliš kladný postoj ke sportu. Proto se rozhodla snížit svůj celkový kalorický příjem a sladkosti. Od diety s KetoMixem si slibuje, že nebude muset trávit tolik času přípravou dietních pokrmů, což jí v běžném životě hubnutí znesnadňuje.

Bára v současné době při výšce 158 cm váží 61 kg a ráda by se za dva měsíce dostala na svou vysněnou váhu 50 kg.
Autor: Archiv

Míša, 34 let

Míša při výšce 174 cm váží 101 kg a ráda by zhubla o 20 kg. Na své cestě za štíhlejší postavou omezila zejména sladkosti a obecně cukry, když zkoušela tzv. sacharidové vlny a různé proteinové diety. Ráda by dokázala své stravování během dne zpravidelnit, ale bohužel se jí to při jejím vytížení nedaří. Proto se rozhodla vyzkoušet KetoMix, s kterým získá i pravidelný rozpis jídelníčku. Jejím plánem je naučit se pravidelně jíst, shodit a potom už jen váhu udržovat.

Míša při výšce 174 cm váží 101 kg a ráda by zhubla o 20 kg.
Autor: archiv

Ivana, 51 let

Ivana při výšce 166 cm váží 77 kg, a jejím plánem je za 2 měsíce zhubnout o 10 kg. S žádným typem diety zatím zkušenost nemá, a proto se rozhodla do hubnutí skočit s KetoMixem a se vším všudy. Plánuje upravit nejen jídelníček, ale také se víc hýbat. Cílem je zkrátka cítit se líp po všech stránkách.

Ivana při výšce 166 cm váží 77 kg, a jejím plánem je za 2 měsíce zhubnout o 10 kg.
Autor: archiv

Tereza, 27 let

Terezka měří 169 cm a plánuje ze současných 88 kg zhubnout na 75 kg. Vyzkoušela už mnoho různých typů diet, ale nakonec ji vždy zradila výdrž a disciplina. Do této doby se jí nejvíce osvědčilo omezit celkový kalorický příjem a sladkosti, ale hubnutí se i přes každodenní fyzickou aktivitu zastavilo a nemůže se dostat níže. Proto se rozhodla vyzkoušet KetoMix dietu postavenou na pravidelných příjmech kalorií.

Terezka měří 169 cm a plánuje ze současných 88 kg zhubnout na 75 kg.
Autor: archiv

Silva, 25 let

Silva nyní váží 78 kg při výšce 171 cm a plánuje zhubnout alespoň na 70 kg. Za svou největší překážku na cestě za štíhlejší siluetu považuje chuť na sladké. O hubnutí se několikrát pokoušela, snížila i svůj kalorický příjem. O KetoMixu už věděla dřív od svých známých a díky jejich pozitivním reakcím se nakonec rozhodla dvouměsíční výzvu otestovat také. Nejvíc se jí na tomto typu diety líbí to, že si v pozdější fázi diety může občas dopřát i své oblíbené sladkosti či víno ve verzi keto, tedy s nízkým obsahem cukru.

Silva nyní váží 78 kg při výšce 171 cm a plánuje zhubnout alespoň na 70 kg.
Autor: archiv

 

Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji