Šéfredaktorka Majka hubne jako o život: Jsem vzorňačka, říká

Šéfredaktorka Majka hubne jako o život: Jsem vzorňačka, říká
12. února  2020 
 06:00

Hned začátkem roku jsme se v redakci Blesku pro ženy, stejně jako mnoho z vás, našich čtenářek, pustily do hubnutí. Je nás pět a každá to zkusila trochu jinak. Jak nám to jde a jaké jsou naše výsledky? Dnes se vám se svými úspěchy pochlubí šéfredaktorka Majka.

Šédredaktorka Majka neváhala ani minutu a pustila se do diety hned prvního ledna. Rozhodla se pro krabičkovou dietu a také pravidelný pohyb. V hubnutí se nenechala omezit ani tak velkou společenskou událostí, jako je svatba... jak se jí to všechno podařilo?

První měsíc diety je za tebou, jak se cítíš?

Začala jsem sama už od 1. ledna a po týdnu vlastní stravy najela na krabičky. Mám výhodu, že stačí, když mi váha ukazuje o půl kila míň, a už jsem v euforii a na její vlně zatím jedu pořád.

Jídlo je základ hubnutí. Jaký typ diety přesně sis tedy vybrala?

Mám speciální program Protein extra od Zdravého stravování, takže vlastně nejím skoro žádné sacharidy, zato spoustu bílkovin. Pro mě (milovnici masa, vajec a sýrů) je to naprosto ideální. Jídlo je luxusní a hlad nemám ani náhodou! Možná jen trochu chuť na ovoce. A ten pocit, že nemusím vařit!

A jak ti jde cvičení v posilovně?

Kvůli zdravotním komplikacím a antibiotikům jsem týden vynechala a bylo mi to líto. Každopádně každou další lekci vidím, jak mi stoupá výkonnost. Zvládnu víc a víc i vydržím. Mimochodem, po odchodu z posilovny zažívám několik hodin příval štěstí a energie. A to i v případě, že se na cvičení ploužím večer a úplně utahaná.

Čím jsi překvapila samu sebe?

Jak rychle se mi všechno překlopilo v hlavě. Většinou to přichází samo od sebe, tentokrát jsem nastavení zvládla na povel. Nehoní mě mlsná, nezávidím ostatním dorty ani knedlíky, jsem v hubnutí důsledná. Znervózní mě, když musím režim porušit (třeba alkoholem na svatbě).

Největší nástrahou v hubnutí byla tedy pro tebe svatba... Jak se ti podařilo to zvládnout?

Zhřešila jsem, ale pokud nepočítám alkohol (ale ani toho nebylo moc), tak to nebyla žádná hrůza. Dala jsem si vývar, řízky a zeleninu. Z dortu jsem po vnoučatech olízla lžičku a snědla čtvrt miniaturního svatebního koláčku, abych ochutnala. V režimu jsem byla zpátky hned druhý den.

Autor: red

Zajímá vás, jak hubnou ostatní členky naší redakce? I o tom se můžete dočíst v novém čísle magazínu Blesk pro ženy, které koupíte v novinových stáncích. Nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

Autor: red

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji