Hanka Kynychová: plavková sezóna se blíží. Zbavte se zbytečné vody v těle. Splasknete opravdu rychle!

Hanka Kynychová: plavková sezóna se blíží. Zbavte se zbytečné vody v těle. Splasknete opravdu rychle!
Prezentace klienta
  27. května  2019 
 00:00

Plavková sezóna se rychle blíží. Nabízíme pár tipů, jak mít skvělé tělo do plavek. Navíc velice rychle! V tomto období vám vše navíc půjde snadněji. Jsme takto geneticky naprogramovaní. Zbavit se nadbytečné vody v těle znamená 3-6 kg dolů, a navíc rychle zmizí pár obvodových centimetrů. A to velice rychle, protože s nadměrným množstvím vody v těle je spojeno až 80 % nadváhy. Je načase mít dobrý pocit ze svého těla a připravit se již nyní na plavkovou sezónu!

Vylít nadbytečnou vodu z těla znamená rychlý úbytek!

Nadbytek vody v organismu je dám především způsobem života, hormony, premenstruálním obdobím a také nedostatkem pohybu. Nejen toto způsobuje, že průměrný člověk má ve svém organismu nadbytek 5-15 litrů vody, která mu není prospěšná. Zatěžuje klouby, shromažďuje se v podkoží, podílí se na tvorbě celulitidy a tvaruje nám partie, které v žádném případě tvarovat nechceme. Revoluční produkt H2Out FORTE tento problém intenzivně řeší. Vyzkoušejte švýcarskou kvalitu a preciznost.

Zjistit více: nyní na www.odvodneni-organismu.cz

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Lékaři doporučují pro snadný a rychlý začátek hubnutí.

„Využijte intenzivní metodu s produktem H2Out FORTE, která obsahuje přírodní ingredience jako např. zelenou kávu, kopřivu, kofein a působí velice rychle a intenzivně. Kopřiva přispívá k normální funkci ledvin, fenyklová silice podporuje vylučování moči, extrakt semene kaštanu příznivě ovlivňuje trávení a metabolismus a zbavuje pocitu těžkých nohou. Získáte tak náskok a dobrou náladu, která je pro další úspěchy nezbytná. Pokud máte pocit, že zadržujete vodu, tak to může být způsobeno tím, že se toto děje hlavně při trávení cukrů a sacharidů. Navíc se cítíme unavení, bez energie, oteklí, zatěžujeme klouby a voda se ukládá hlavně v tzv. problémových partiích. H2Out FORTE je intenzivní řešení a rychlý start pro krásné jaro a blížící se léto. Působí velmi intenzivně.“ Potvrzuje MUDr. Jan Koláček.

Zjistit více: nyní na www.odvodneni-organismu.cz

MUDr. Jan Koláček
Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Hanka Kynychová: „Dlouhodobá praxe a spokojenost zákazníků Vám ukáže ty správné produkty.“ 

„S H2Out FORTE je to skvělá rychlost v úbytku a motivace nejen pro začínající klienty. Dlouhodobá praxe s klienty a fitness vám ukáže ten správný směr a správné produkty pro ten nejlepší výsledek. H2Out FORTE je špičkovou novinkou na trhu. Čím méně „zbytečné“ vody budeme mít, tím budeme krásnější, pohyblivější, s pevným podkožím a spoustou energie. Ten extrémní výsledek H2Out FORTE doporučuji nejen svým klientům, ale všem. A to je mé tajemství dokonalé postavy“.

Zjistit více: nyní na www.odvodneni-organismu.cz

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Právě nyní akční nabídka pro jarní úklid organismu s dárkem zdarma!

Získejte H2Out FORTE za skvělou cenu, a navíc s dárkem v podobě nízkosacharidového jídelníčku na 14 dnů a multifunkční šátek.  Nyní můžete využít jarní cenu novinky H2Out FORTE a získat tak produkt za zvýhodněnou cenu 619 Kč (40 tobolek + 10 tobolek zdarma jako bonus). Navíc můžete nakoupit sadu pro MAXI úbytek s dárkem, poštovným a balným zdarma. Jarní ceny platí do 5. 6. 2019. Nakupujte na oficiálním e-shopu odvodneni-organismu, nebo žádejte ve vaší lékárně.

Zjistit více: nyní na www.odvodneni-organismu.cz

Autor: www.odvodneni-organismu.cz


Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji