Jak snadno zhubnout do léta, a navíc bez jojo efektu?

Jak snadno zhubnout do léta, a navíc bez jojo efektu?
Prezentace klienta
  7. května  2019 
 00:00

Zamilovaný máj se blíží do své poloviny, což znamená jediné – plavková sezóna klepe na dveře. Těšíte se, nebo byste ráda ještě nějaké to kilo do prázdnin shodila? Dobře víte, že měsíc a půl je zatraceně málo, ale věřte, že nic není ztraceno. Čtěte dál a dozvíte se, jak na to. Jen pozor, hubnutí může být silně motivační, protože první výsledky bývají vidět už za pár dní.

Spousta energie z vlastních tukových polštářů

Věděla jste, že se můžete nadbytečných tukových zásob zbavit tak, že necháte své tělo, aby je spálilo a čerpalo z nich energii? Takto to funguje při stavu zvaném ketóza, kdy si tělo jako zdroj energie vybere místo sacharidů právě vlastní tuk. Do ketózy se dostanete cca za 2–4 dny, a to tak, že sacharidy, které v běžném jídelníčku převažují a které jsou jinak pro tělo primárním zdrojem energie, snížíte ve svém novém jídelníčku na minimum. Nebojte se, hladovět nebudete. Spíše naopak. Začnete jíst více zdravých tuků, spoustu zeleniny a hlavně si dopřejete dostatek kvalitních bílkovin!

KetoDiet proteinová kaše s jablky a se skořicí
Autor: KetoDiet CZ

Podpora i motivace s účinným dietním plánem

Jídelníček, se kterým začne vaše tělo „požírat“ vlastní tuk, si nemusíte složitě skládat sama. Máte to bez práce. Stačí si vybrat jeden ze tří dietních plánů KetoDiet, a to podle výše vaší nadváhy:

  • dietní plán BASIC se hodí, když chcete shodit jen pár nadbytečných kilogramů,
  • nejoblíbenější dietní plán MEDIUM zvolte, pokud máte střední nadváhu,
  • nejdelší dietní plán INTENSE vám sedne, pokud trpíte vysokou nadváhou, až obezitou.

Nejste si jistá, který dietní plán je pro vás ten pravý? Obraťte se na zkušené výživové poradkyně, které vám jsou po celou dobu hubnutí bezplatně k dispozici. Kontakt najdete na webu KetoDiet.

KetoDiet proteinová omeleta se slaninovou příchutí
Autor: KetoDiet CZ

Hubnoucí jídelníček s minimem cukru

Váš nový jídelníček, se kterým na sobě pocítíte změny již za pár dnů, se bude skládat z 5 proteinových jídel nebo nápojů denně, které doplníte zeleninou a zdravými tuky – kvalitními oleji, oříšky a semínky či avokádem. A nemějte obavy, jednotvárnost nehrozí! Nabídka proteinových jídel KetoDiet je opravdu široká. Vybírat si budete z proteinových nápojů a smoothie mnoha příchutí, proteinových omelet, polévek, kaší, pudinků i dalších dezertů, proteinových těstovin, oblíbených proteinových tyčinek a dokonce i proteinového pečiva – croissantů i chlebu. Navíc jsou proteinová jídla hotová raz dva. „Příprava proteinového jídla se zeleninovým salátem vám zabere jen pár minut a vy budete mít více času na rodinu i na cvičení“, říká hlavní výživová poradkyně KetoDiet Martina Dvořáková. V průběhu hubnutí nezapomínejte ani na pitný režim, aby se veškeré škodlivé látky tvořící se při spalování tuků vyplavily z těla ven, a také se pravidelně hýbat. Nejlépe 2–3x týdně po dobu 45 minut. Jaký typ fyzické aktivity si vyberete, je jen na vás. Hlavně vás musí bavit.

KetoDiet proteinové těstoviny Fusilli
Autor: KetoDiet CZ

3 snadné kroky a jojo efekt si na vás nepřijde

V proteinové dietě budete jíst nejspíš jinak, než jste byla zvyklá. To ale neznamená, že se po jejím skončení dostaví obávaný jojo efekt. Dietní plány KetoDiet jsou poskládány do tří na sebe navazujících stejně dlouhých kroků, díky kterým zhubnete a následně se pozvolna vrátíte zpět k běžnému zdravému jídelníčku a svou novou hmotnost tak stabilizujete. „Po skončení diety si své jídlo plánujte. Vybírejte vhodné potraviny bohaté na bílkoviny a zdravé tuky. Komplexní sacharidy navyšujte postupně, aby si na ně vaše tělo zvyklo a dovedlo s nimi pracovat,“ doporučuje výživová poradkyně Martina Dvořáková. Dejte pozor hlavně na jednoduché cukry, které najdete např. v bílém pečivu, polotovarech, sladkostech i sladkých limonádách, kterým se nejlépe ve svém novém jídelníčku vyhněte úplně.

KetoDiet proteinová ledová káva s čokoládovou příchutí
Autor: KetoDiet CZ

Když se budete i po dietě stravovat zdravě a vyváženě a nepřestanete se pravidelně hýbat, jojo efektu úspěšně předejdete. Proměňte svůj sen o štíhlejší postavě ve skutečnost a buďte ve svém těle zase ráda. Nejlepší čas začít je právě teď.

Autor: Nikola Nevečeřalová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji