Chcete být štíhlá jako vévodkyně Kate? Hubne díky těmto sportům!

  • Chcete být štíhlá jako vévodkyně Kate? Hubne díky těmto sportům!
    21. července  2017 
     06:00

    Kate Middleton není jen krásná žena s vytříbeným vkusem. Plný rozvrh nabitý královskými povinnostmi a péče o děti jí dávají pořádně zabrat. To však ale neznamená, že si nenajde chvilku na sport. Kate je aktivní již od dob vysoké školy, kde hrála tenis a plavala. Její lásku ke sportu nezastavila ani role vévodkyně. Kterým dalším sportům se Kate nebrání?

  • Fit box

    Autor: profimedia.cz

    Pokud se občas potřebujete vybít a ukrývá se ve vás kousek bojového ducha, fit box bude ten pravý sport pro vás. Nejenže při něm spálíte až 500 kalorií, ale ještě vás tento sport i nabije optimismem. Navíc boxovat do pytle a představovat si, že je to někdo, koho nemáte rádi, nezní zas tak úplně špatně, ne?

  • Fotbal

    Autor: profimedia.cz

    To, že fotbal není jen pro kluky, víme už dávno. Zálibu v běhání za balonem našly také ženy. A že je to občas napínavější podívaná než u mužů! Navíc díky tomuto sportu spálíte až 800 kalorií. Důležitá je ale fyzička. Bez ní lítání za balonem těžko udýcháte. 

  • Volejbal

    Autor: profimedia.cz

    Týmový míčový sport, ve kterém proti sobě hrají dvě družstva. Nemusíte být zrovna profík. Stačí, když odrazíte míč, který letí naproti vám. Navíc je to zábava, kterou si s přáteli určitě užijete! V létě vsaďte na plážový volejbal. Nejenže dopřejete tělu pohyb, ale ještě se i krásně opálíte. 

  • In-line brusle

    Autor: profimedia.cz

    Při in-line bruslení zapojujeme svalové skupiny všech částí těla. Nejvíce jsou však zatěžovány nohy. Dobrou zprávou je, že in-line bruslení má příznivý vliv na formování hýždí a tzv. "madel lásky". Při rychlejším tempu spálíte až 400 kalorií. Navíc díky tomuto sportu rozvíjíte sílu, vytrvalost a rovnováhu. 

  • Basketbal

    Autor: profimedia.cz

    Neboli česky košíková získala značnou popularitu hlavně ve Spojených státech. Jelikož je koš umístěn ve výšce něco přes 3 metry nad zemí, je potřeba být trošku většího vzrůstu. Při svižnější hře můžete spálit až 400 kalorií.

  • Lyžování

    Autor: profimedia.cz

    Jeden z nejoblíbenějších zimních sportů. Při lyžování zapojujete hlavně stehna, lýtka a hýždě. Co se týče hubnutí, tak to s lyžováním není zase až tak slavné, protože mnoho času strávíte čekáním ve frontách na vlek, a to se určitě hubnutí nepodobá. Sjezd na lyžích se spíše doporučuje pro zlepšení kondice. Jedna hodina jízdy na lyžích rovná se 400 spáleným kaloriím. 

  • Hokej

     

    Autor: profimedia.cz

    Kate dokázala, že má ostré lokty a nebojí se ani tvrdších sportů. Pokud nepatříte mezi milovníky zimy, máme pro vás řešení. Nemusíte ho vždy hrát na ledové ploše, můžete zkusit variantu pozemního hokeje. Díky tomuto sportu, který vyžaduje svižnější pohyb, spálíte až 600 kalorií. 

  • Veslování

    Autor: profimedia.cz

    Veslování patří mezi jedny z fyzicky nejnáročnějších sportů. Bez předchozí praxe je pro člověka těžké se udržet a vydržet na úzké lodi bez vykoupání se. Trénovat však můžete také v posilovně, kde najdete několik veslovacích trenažérů. Pokud budete veslovat alespoň hodinu, můžete spálit až 500 kalorií. 

    A jak vypadá Kate s rodinou? Podívejte se do galerie:

     

     

/
Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji